EUR: 323,48 Ft
CHF: 290,10 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Extra

A koronáért versengenek a királynőjelöltek – 5. rész

Június 23-án 19.30-tól a Duna Televízió és a Duna World élő show-műsorában immár hatodjára választják meg Magyarország Szépét. A Lokál ezen a héten mindennap bemutat négy királynőjelöltet, akik a táborban küzdhetnek tovább a koronáért.

Ollári Barbara, 21 éves
Barbara tavaly már döntős volt, idén a megszerzett tapasztalatokkal gazdagodva vág bele a versenybe. Hároméves kora óta sportol, sokáig színjátszó szakkörbe is járt. Kiskutyája sok évig volt hű társa, az ő halála tanította meg arra, hogy soha nem szabad feladni.


Magasság: 167 cm, mellbőség: 81 cm, derékbőség: 61 cm,
csípőbőség: 86 cm

Ollári Barbara (Cser Dániel)

Schneider Réka, 24 éves
Réka egyedül él Budapesten, az IBS hallgatója pénzügy és számvitel szakon. A szülei közel harminc éve foglalkoznak hulladékgazdálkodással, így a környezettudatosság gyerekkora óta az élete része. Ezt szeretné képviselni a győzelme esetén is.


Magasság: 164 cm, mellbőség: 90 cm, derékbőség: 60 cm,
csípőbőség: 84 cm

Schneider Réka (Fotó: Cser Dániel)

Simon Boglárka, 23 éves
Boglárka a Debreceni Egyetem romanisztika–olasz szakán
végzett,  fél évet Firenzében töltött, ami meghatározó időszaka volt az életének, ott nőtt fel igazán és lett teljesen önálló. Példaképei a nagyszülei.

Magasság: 175 cm, mellbőség: 81 cm, derékbőség: 71 cm,
csípőbőség: 81 cm

Simon Boglárka (Fotó: Cser Dániel)

Szabó Lilla, 22 éves
Lilla budapesti egyetemista, jövőre végez a jogi egyetemen, ügyvéd szeretne lenni. Sok nyelven tanult, olaszul, oroszul és németül is, angolul pedig felsőfokon beszél. Ez az első szépségverseny, amelyen részt vesz. Egy havanése kiskutya gazdija.

Magasság: 170 cm, mellbőség: 85 cm, derékbőség: 62 cm,
csípőbőség: 85 cm

Szabó Lilla (Fotó: Cser Dániel)

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Világsztárokkal ünnepel a Rádió 1

  Világsztárokkal ünnepel a Rádió 1

  Születésnapot ünnepel a Rádió 1! Magyarország egyik kedvenc adója újraindulása után gyorsan a fiatal felnőttek legkedveltebb rádiója lett, most világsztárokkal és a legjobb hazai lemezlovasokkal köszönti a hallgatókat.

 • Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

  Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

  Új énekesnővel folytatja tovább az Acoustic Planet, Nagy Brigitta, azaz NÁGI veszi át Zsombok Réka helyét a zenekarban. Az új tag nem teljesen ismeretlen a közönség számára, hiszen a YouTube-on rengetegen követik, és feldolgozásvideói nyolcmillió megtekintés felett járnak.

 • Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

  Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

  Szarvas Andi, a tavaly Miss World Hungary győztese élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben. A vidéki lánynak egyre több felkérése van, ezért szeretne felköltözni a fővárosba, munkát keresni és esetlegesen megtalálni az igazit.