EUR: 323,25 Ft
CHF: 288,61 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Belföld

A nap képe: Kutya meleg

Sokan örülnek, hogy végre beköszöntött az igazi nyár. Ám azért nem árt, ha óvatosak vagyunk. A probléma az, hogy hirtelen jött a hőhullám, a szervezetünk pedig ilyen esetben nehezebben alkalmazkodik.

A tartós hőségben fokozottan veszélyeztetettek a szív- és érrendszeri betegségben szenvedők, a krónikus betegséggel küszködők, valamint a kisgyerekek, továbbá a fokozott fizikai, illetve lelki megterhelésnek kitettek. Ebben az időben fontos a folyadék és az ásványi anyagok pótlása, a magas UV-sugárzást is komolyan kell venni, továbbá a déli órákban ne tartózkodjunk a napon. Kis kedvenceinkről pedig hasonlóképpen nagy odafigyeléssel gondoskodjunk.

/Fotó: MTI/Mohai Balázs

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Lebegő zongorista

  A nap képe: Lebegő zongorista

  Alain Roche svájci zongorista, zeneszerző igen extrém módját választotta figyelemfelkeltésnek az épülő genfi Carouge Színház területén tartott nyílt napon egy darun, függőlegesen lógva.

 • Maul Pincészet – Solár

  Maul Pincészet – Solár

  Elsőre hűvös, de szépen nyíló illatok. Még egy pörgetés a pohárban és robban. Intenzív, tiszta és roppant elegáns.

 • Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosának szabadon bocsátása óta. A világhálót elárasztó méltatlankodó kommentek mellett fenyegetéseket is kapott a házi őrizetbe helyezett férfi.