EUR: 344,77 Ft
CHF: 320,52 Ft
2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Belföld

Agyhalottnak nevezte az embereket az ellenzéki főpolgármester-jelölt

Egy korábbi Facebook-bejegyzésében a Momentum főpolgármester-jelöltje agyhalottnak nevezte Magyarországot  – vette észre a Hír TV.

Kerpel-Fronius Gábor saját pártja szerint „végtelenül művelt, feddhetetlen előéletű családapa”. Ehhez képest a tavalyi labdarúgó-világbajnokság döntőjén úgy felhúzta magát, hogy kijelentette: „mennyire agyhalott ez az ország”. A politikusnál az verte ki a biztosítékot, hogy Magyarországon sokan a horvátoknak drukkoltak, nem pedig a franciáknak. Ez annyira vállalhatatlan volt számára, hogy az agyhalottazás mellett még Magyarországot is kisbetűvel írta le.


A budapesti főpolgármester-jelölti előválasztás egyébként teljesen összeomlott: Puzsér Róbert közölte, hogy kiszáll az ellenzéki roncsderdiből, ezután összeveszett az eddig őt támogató pártokkal, az LMP-vel és a Jobbikkal. Karácsony Gergely (MSZP–Párbeszéd) azonban két kihívót is kap az előválasztáson: az említett momentumos jelölt mellett ugyanis az eddig Karácsonyt támogató DK bejelentette, hogy a korábbi műsorvezetőt, Kálmán Olgát indítja.

Kapcsolódó Cikkek