EUR: 325,80 Ft
CHF: 294,20 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Avicii barátnője újra szerelmes

A tavaly elhunyt Avicii féltve őrizte magánéletét, halála után azonban kiderült: évek óta boldog párkapcsolatban élt Tereza Kacerová modellel, akinek kisfia is apjaként szerette a DJ-t.

A pár már az eljegyzésre készült, amikor a zenész öngyilkos lett. Tereza és gyermeke teljesen összeomlott, pszichológus segítségével dolgozta fel szerelme elvesztését. Most azonban, úgy tűnik, újra boldog. A modell közösségi oldalán osztotta meg, hogy szerelmes: választottja Morten Breum, a szintén világhírű lemezlovas.

Profimedia, Backgrid USA

fotó: Instagram

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.