EUR: 323,48 Ft
CHF: 292,11 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Extra

Az udvarlóktól félti lányát Norbi

Schobert Norbi tavaly februárban jelentette be, hogy 25 év aerobikedzősködés után visszavonul, és a továbbiakban csak cége üzleti ügyeivel és a családjával foglalkozik. A háromgyermekes sztárapuka most őszintén mesélt a Lokálnak arról, hogy hogyan telt az elmúlt egy év, immár üzletemberként. 

Negyedszázad aktív edzősködés után Schobert Norbi már csak felesége, Rubint Réka táboraiban és évente kétszer a FitBalance-on vállal fellépést, ahol a korábbiakhoz hasonlóan idén tavasszal is óriási sikert aratott.

– Hiányzott ez a közeg, elképesztően jó volt újra a színpadon állni, de úgy érzem, egyre inkább sikerül tudatosítanom az emberekben, hogy ma már üzletember vagyok – kezdte a Lokálnak Norbi. – Az elmúlt egy évben rengeteget dolgoztunk, és ennek meg is lett az eredménye, hiszen a Norbi Update minden eddigi rekordját megdöntötte. Ez volt az egyik célom, a másik pedig az, hogy több időt töltsek a családommal, ami sajnos nem igazán jött össze. Rengeteg volt a teendőm, idén jó lenne többet együtt lenni, de még így is sikerült hetente egyszer elrabolnom Rékát egy randira. Tizenhét év házasság és három gyerek után sem hűlt ki a szerelmünk, de ezért tudatosan teszünk, gyakran bókolok is neki – mondta Norbi, aki szerint 15 éves lánya az édesanyja szépségét örökölte, és Larának már udvarlói is vannak.

– Sok fiú rajong a lányomért, de bevallom, hogy ezeket a tinirománcokat még nem veszem komolyan. Én is 15 évesen voltam először szerelmes, de komoly kapcsolatra csak 18 éves koromra értem meg. Ettől függetlenül apaként nyilván féltem őt, de azt is tudom, hogy kemény kis csaj, meg tudja magát védeni – tette hozzá az üzletember.

16 nap alatt 9 kilót fogyott
Norbi szándékosan hízott meg tavasszal, hogy bebizonyítsa az embereknek: nincs lehetetlen. Űrhajósdiétájával alig több mint két hét alatt 9 kilót fogyott, ami miatt rengeteg kritikát kapott.

– Amikor visszavonultam, a hármas és négyes csigolyám között nem volt porc. Most sincs, viszont jobb formában vagyok, mint valaha – szögezte le.

Lara az édesanyjára ütött Fotó: Lokál

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  A népszerű énekes, Horváth Tamás és családja rendszerint magukkal viszik a családi nyaralásokra kedvencüket, Gokut, a bichon frise fajtájú kiskutyát, de ezúttal otthonhagyták a nagymamával, mert olyan helyre utaztak, ahol az átlagosnál nagyobb a szívférgességet okozó szúnyogcsípések előfordulása.

 • Károly herceg találkozott Bonddal

  Károly herceg találkozott Bonddal

  A brit királyi család híresen nagy filmrajongó, Károly herceg pedig imádja James Bond történeteit, ezért a készítők meghívták a Bond 25 forgatására.

 • Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Tavasszal életmentő szívműtétet kellett végrehajtani Mick Jaggeren. A 75 éves zenésznek koncertejeit is le kellett mondania, az operáció után pedig egy hosszas rehabilitáción esett át.