2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Külföld

Az volt a vágya, hogy letartóztassák

Igen érdekes történet látott napvilágot, amelynek főszereplője egy 93 éves manchesteri nagymama, akinek minden vágya az volt, hogy letartóztassák. Mint mondta, egész életében becsületes életet élt, ám mindig érdekelte, milyen lehet, ha bilincsbe verik a rendőrök.

Josie Birds, akinek az utóbbi hónapokban megromlott az egészsége, ezt jelölte meg utolsó kívánságaként, amit a helyi rendfenntartók – az idős hölgy legnagyobb örömére – teljesítettek is. A rendőrség úgy nyilatkozott, hogy az őrizetbevétel teljes folyamatát végigcsinálták a nagyival, és örültek, hogy segíthettek.


Kapcsolódó Cikkek

 • Trump szeptemberben Lengyelországba látogat

  Trump szeptemberben Lengyelországba látogat

  Donald Trump amerikai elnök megerősítette részvételét a második világháború kitörésének 80. évfordulóján rendezendő lengyelországi ünnepségeken – közölte csütörtökön a Wirtualna Polska lengyel hírportálnak adott interjúban Jacek Sasin lengyel kormányfőhelyettes.

 • A migráció további gettósodáshoz vezet

  A migráció további gettósodáshoz vezet

  Hozzájárult a bevándorlás a szegénységi gócpontok felduzzadásához Németországban, állítja a Berlini Tudományos Központ két kutatója által készített tanulmány.

 • Terrortámadásra készülhettek Németországban

  Terrortámadásra készülhettek Németországban

  Feltételezhető terrortámadás előkészülete miatt több lakást átkutattak a rendőrök csütörtök hajnalban, és négy embert előállítottak Észak-Rajna-Vesztfáliában, Németország nyugati részén – jelentette az ARD német közszolgálati televízió.