EUR: 322,36 Ft
CHF: 287,95 Ft
2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Egyéb Nagykanizsa

Bárki aláírta volna előre

Kiváló teljesítménnyel újoncként a 6. helyen zárt az NB III-as labdarúgó-bajnokságban az FC Nagykanizsa. Ezt a szereplést a tavaly nyár végi rajtnál bárki aláírta volna. Barna László legénysége több bravúros győzelmet aratott a szezon során, és az előtte álló csapatoknak is feladta a leckét.

A lelkes kanizsai drukkerek is elégedettek lehetnek az első NB III-as év teljesítményével (Fotó: Gergely Szilárd)

A piros-kékek végül 12 győzelemmel, 7 döntetlennel és 11 vereséggel a középmezőny legelején értek célba, ami messze túlszárnyalja a minimális célkitűzést, vagyis a biztos bennmaradást. A fiúk 45 góljára 40 válasz érkezett, így hát gólkülönbségük pozitív, sőt a kapott gólok tekintetében csak egy jobb együttes volt a mezőnyben: a toronymagasan első helyen végzett FC Ajka, amelynek hálóját csak hússzor zörgették meg a riválisok.


A Kanizsa teljesítményét az is minősíti, hogy olyan nagynevű, patinás gárdákat utasított maga mögé, mint például a Csepel, a Pénzügyőr (mindkettő kiesett) vagy éppen a BKV Előre. Zala másik NB III-as együttese, az Andráshida az utolsó helyen zárt.

Kapcsolódó Cikkek

  • GasztroSopron Bortúra

    GasztroSopron Bortúra

    GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

  • Légy szíves! Légy színes!

    Légy szíves! Légy színes!

    Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.