EUR: 325,88 Ft
CHF: 294,25 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Belföld

Baseball ütővel esett a tanulókocsinak

Egy 42 éves kamionos férfinak annyira elgurultak a gyógyszerei, hogy baseballütővel esett neki az előtte lassan haladó tanulókocsinak a 68-as főúton Marcali-Bize irányába.

Történt mindez úgy, hogy az oktató és a tanítvány a megengedett 50 kilométeres sebességgel haladt. Mindezek ellenére amint beérte a tanulóautót a kamionos, villogni kezdett, ám az oktató erre inkább kiintett az ablakon. A kamionsofőr mindezt úgy reagálta le, hogy a személyautó mellé állt, kiszállt, majd egy baseballütővel nekik esett. A kamionsofőrt előállították, tettéért akár börtönbe is kerülhet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mérföldkő a családvédelmi akcióterv

  Mérföldkő a családvédelmi akcióterv

  Novák Katalin család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár a Kossuth Rádió Vendég a háznál című műsorában adott interjút szerdán a családvédelmi akcióterv nemrégiben életbe lépett elemei kapcsán.

 • Ott marad a kerítés, ahol van

  Ott marad a kerítés, ahol van

  A kerítés ott marad, ahol van, mert a magyar emberek biztonságát szolgálja – jelentette ki Menczer Tamás, a külügyminisztérium államtitkára.

 • Századvég: Az iszlám nem fér össze az EU értékeivel

  Századvég: Az iszlám nem fér össze az EU értékeivel

  Miközben az Európai Unió rögzíti, hogy az EU olyan értékekre épül, amelyek többek között a férfiak és nők közötti egyenlőséget erősítik, az iszlám előretörésének révén a női-férfi egyenjogúság területe komoly kulturális kihívásokkal kerülhet szembe a következő években – állapította meg a Századvég Alapítvány csütörtökön az MTI-hez eljuttatott elemzésében.