2020. április 01., szerda
Hugó

Sport

Böde aranyköpései is hiányozni fognak

A Paksi FC bejelentette, hogy aláírta szerződését Böde Dániel. A Ferencvárostól érkező futballista három évre kötelezte el magát régi-új klubjánál. Összegyűjtöttük a 32 éves, 25-szörös magyar válogatott támadó legviccesebb beszólásait.

Pofára esett


2015. november 15-én, a Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóján Böde sárgát kapott, mert az egyik játékost birkózó módjára vitte földre. Sajnos előfordul ilyen. Szokták mondani, hogy pofára esett, mint a zsíros kenyér – mondta a meccs után.

Sör, más semmi

A 2016-os Eb előtt megkérdezték, hogy mit vinne magával Franciaországba, ha szurkolóként utazni ki a tornára. Böde nem cifrázta, csak annyit mondott: sört.

Száz kiló vagyok

A Fradi TV riportere földöntúli ereje felől érdeklődött a Ferencváros egyik edzését követően, amelyen buborékfociztak a játékosok. – Száz kiló vagyok, b*szd meg, mi lenne a titkom? – jött a válasz.

Nem értek angolul

Georges Leekens bemutatkozó mérkőzésén itthon 3-2-re győzött ellenünk Kazahsztán. Böde a 76. percben állt be, és a meccs után megkérdezték, hogy mi hangzott el az öltözőben. – A mester mondott pár szót, de nem jó az angolom, nem értettem, a többiek meg nem fordítottak…

Két kézzel egyszerűbb

Két éve a Fradi egyik erőnléti edzésén Amadou Moutari kötél segítségével húzott súlyokat. A nigeri futballista – mondhatni – nem szakszerűen végezte a gyakorlatot, mire Böde a háttérből odaszólt: „Két kézzel egyszerűbb, mondd neki!”

Kapcsolódó Cikkek