2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Belföld

Bom­bá­zók­kal star­tolt a Ba­la­toni Nyár

Új­ra­in­dult a Duna Te­le­ví­zió iko­ni­kus mű­sora, a Ba­la­toni Nyár. A ki­len­ce­dik évadba lépő ma­ga­zin műsor nem bí­zott sem­mit a vé­let­lenre, gyö­nyörű lá­nyok­kal in­dí­tot­ták az új sze­zont.

Fehér pólós, rövidnadrágos, hosszú lábú szépségekkel indította el nyári műsorát a Duna Televízió. A Balatoni nyár készítői semmit sem bíztak a véletlenre, tizenhat szépséggel vágtak neki a legújabb szezonnak. A műsor meghívott vendégei, és egyben a Magyarország Szépe műsorvezetői, Freddie és Rókusfalvy Lilli sem tudták szó nélkül hagyni a látottakat.


Bocsánat, csak közben nekem is elvonják a figyelmemet a lányok“– mondta Lili, amire Szabó Erika műsorvezető is rögtön hozzátette, igen, női szemmel is nehéz nem a lányokra figyelni.

A beszélgetés során kiderült, hogy több százan, az ország minden pontjáról jelentkeztek a Magyarország Szépe címért, ám a vasárnapi döntőbe csak tizenhat hölgy juthatott be, akiknek különböző alversenyeken kellett megmérettetniük magukat, így alakult ki a döntős névsor.

Ebben a műsorban azonban nem csak a szépség számít, nekem például ez nem elég, meg kell ismernem, hogy ki van mögötte, ezt próbáljuk megmutatni a hétvégén” – tette hozzá Freddie. Vasárnap este a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén tehát eldől, hogy ki lesz Magyarország Szépe 2019-ben.

Kapcsolódó Cikkek

  • Századvég: Az iszlám nem fér össze az EU értékeivel

    Századvég: Az iszlám nem fér össze az EU értékeivel

    Miközben az Európai Unió rögzíti, hogy az EU olyan értékekre épül, amelyek többek között a férfiak és nők közötti egyenlőséget erősítik, az iszlám előretörésének révén a női-férfi egyenjogúság területe komoly kulturális kihívásokkal kerülhet szembe a következő években – állapította meg a Századvég Alapítvány csütörtökön az MTI-hez eljuttatott elemzésében.

  • Hogyan sportoljunk a nyári melegben?

    Hogyan sportoljunk a nyári melegben?

    Noha a kánikula megterheli a szervezetet, az edzés a legforróbb nyári hónapokban is biztonságosan kivitelezhető. Azonban nem árt figyelembe venni néhány tényezőt, amire fokozottan figyelnünk kell ebben az évszakban.