2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Bombázókkal startolt a Balatoni Nyár

Fehér pólós, forró rövidnadrágos, hosszú lábú szépségekkel indította el nyári műsorát a Duna Televízió. A Balatoni Nyár készítői semmit sem bíztak a véletlenre, tizenhat szépséggel vágtak neki a legújabb szezonnak. A látottakat a meghívott vendégek, Freddie és Rókusfalvy Lili, a Magyarország Szépe műsorvezetői sem tudták szó nélkül hagyni.

– Bocsánat, csak közben nekem is elvonják a figyelmemet a lányok – mondta Lili, amire Szabó Erika műsorvezető is rögtön hozzátette, igen, nehéz nem a lányokra figyelni még női szemmel is.


A beszélgetés során kiderült, hogy több százan, az ország minden pontjáról jelentkeztek a Magyarország Szépe címért, ám a vasárnapi döntőbe csak tizenhat hölgy juthatott be, akiknek különböző alversenyeken kellett megmérettetniük magukat, így alakult ki a döntős névsor.

– Ebben a műsorban azonban nem csak a szépség számít, nekem például ez nem elég, meg kell ismernem, hogy ki van mögötte, ezt próbáljuk megmutatni a hétvégén – tette hozzá Freddie. Vasárnap este a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén tehát eldől, hogy ki lesz Magyarország Szépe 2019-ben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.