EUR: 325,88 Ft
CHF: 294,25 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Sport

Bronzérmet szerzett Ungvári Attila

Ungvári Attila bronzérmet szerzett vasárnap 81 kilogrammban a minszki Európa Játékok cselgáncstornáján, amely az idei Európa-bajnokság is.

A 30 éves ceglédi dzsúdós az ötödik mérkőzésén Alexander Wieczerzakkal találkozott, pályafutása során másodszor. Ungvári így kilenc év után állhatott ismét Eb-dobogóra, ő szerezte a magyar küldöttség első érmét a fehérorosz fővárosban zajló Európa Játékokon, és egyben a magyar cselgáncssport 47. Eb-bronzát.

A szervezők közlése szerint mindhárom szurkolói zóna nagy népszerűségnek örvend a tornán, kedden magyar nap lesz a festői Szviszlocs folyó partján, ennek keretében este a Magyar Örökség Díjjal kitüntetett Pál István „Szalonna” és Bandája lép fel a színpadon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szárnyaltak a zöld sasok

  Szárnyaltak a zöld sasok

  A Ferencváros labdarúgócsapata 3-2-re legyőzte a bolgár Ludogorecet, így kettős győzelemmel jutott be a Bajnokok Ligája selejtezősorozatának második fordulójába.

 • Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Az orosz pólós lányok nemcsak szebbek – ha még lehet ilyesmit állítani politikailag túl korrekt világunkban –, de jobbak is a férfiaknál, nem véletlenül nyertek olimpiai bronzérmet. Így aligha számíthattak békés, sima mérkőzésre Keszthelyi Ritáék a kvangdzsui vb-n a csoportelsőségért vívott harcban.

 • Döntőbe jutott a szinkronúszócsapat

  Döntőbe jutott a szinkronúszócsapat

  A magyar csapat a 12. helyen bejutott a döntőbe a szinkronúszók szabad kombinációs versenyszámában a kvangdzsui világbajnokságon. A 15 együttest felvonultató kvalifikációban az Apáthy Anna, Dávid Janka, Farkas Dóra, Gács Boglárka, Gerstenkorn Mira, Hungler Szabina, Kassai Kamilla, Péntek Lili Hajnal, Szabó Anna, Teravágimov Virág összeállítású együttes 77,4000 pontot kapott a gyakorlatára.