EUR: 323,48 Ft
CHF: 290,10 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Extra

Demcsák Zsuzsa új férjéről mesélt

Demcsák Zsuzsa megerősítette, hogy az Ázsia Expressz forgatása alatt egy nem hivatalos esküvőn összeházasodott új párjával.

A férfi harminchat éves, Krishannak, hindiül Krishnának hívják.  „Egy vacsorán találkoztunk, ő is a produkció kapcsán volt ott. Már a legelejétől éreztük, hogy minket egymásnak teremtett a sors” – mesélte Zsuzsa a Story magazinnak, hozzátette, férje egyelőre nem találkozott a gyerekeivel, nagyon fontos neki, hogy elfogadják őt. „Mindennap és pillanatban elmondja, hogy én vagyok a felesége. És így is kell viselkednem. Ő egyértelmű és őszinte. Elmondja, hogy mit szeret és mit akar. Ez pedig én vagyok és a gyerekeim” – áradozott Zsuzsa.


Zsuzsa és szerelme Magyarországon is szeretnének összeházasodni Fotó: Cser Dániel

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Világsztárokkal ünnepel a Rádió 1

  Világsztárokkal ünnepel a Rádió 1

  Születésnapot ünnepel a Rádió 1! Magyarország egyik kedvenc adója újraindulása után gyorsan a fiatal felnőttek legkedveltebb rádiója lett, most világsztárokkal és a legjobb hazai lemezlovasokkal köszönti a hallgatókat.

 • Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

  Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

  Új énekesnővel folytatja tovább az Acoustic Planet, Nagy Brigitta, azaz NÁGI veszi át Zsombok Réka helyét a zenekarban. Az új tag nem teljesen ismeretlen a közönség számára, hiszen a YouTube-on rengetegen követik, és feldolgozásvideói nyolcmillió megtekintés felett járnak.

 • Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

  Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

  Szarvas Andi, a tavaly Miss World Hungary győztese élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben. A vidéki lánynak egyre több felkérése van, ezért szeretne felköltözni a fővárosba, munkát keresni és esetlegesen megtalálni az igazit.