EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 15., vasárnap
Valér

Extra

Demcsák Zsuzsa új férjéről mesélt

Demcsák Zsuzsa megerősítette, hogy az Ázsia Expressz forgatása alatt egy nem hivatalos esküvőn összeházasodott új párjával.

A férfi harminchat éves, Krishannak, hindiül Krishnának hívják.  „Egy vacsorán találkoztunk, ő is a produkció kapcsán volt ott. Már a legelejétől éreztük, hogy minket egymásnak teremtett a sors” – mesélte Zsuzsa a Story magazinnak, hozzátette, férje egyelőre nem találkozott a gyerekeivel, nagyon fontos neki, hogy elfogadják őt. „Mindennap és pillanatban elmondja, hogy én vagyok a felesége. És így is kell viselkednem. Ő egyértelmű és őszinte. Elmondja, hogy mit szeret és mit akar. Ez pedig én vagyok és a gyerekeim” – áradozott Zsuzsa.


Zsuzsa és szerelme Magyarországon is szeretnének összeházasodni Fotó: Cser Dániel

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Elhunyt Anna Karina

  Elhunyt Anna Karina

  Elhunyt Anna Karina Ezüst Medve-díjas francia színésznő, a francia újhullám egyik arca, Jean-Luc Godard volt felesége, aki a világhírű rendező filmjeiben alakította legismertebb szerepeit.

 • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

  Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

  A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

 • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

  2020-ban is lesz nyugdíjemelés

  Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.