EUR: 330,92 Ft
CHF: 300,74 Ft
2019. október 21., hétfő
Orsolya

Külföld

Döbbenetes! Egyszerre több késsel támadt rendőrökre egy férfi Párizsban

Egy ismeretlen férfi támadt rendőrre Párizsban, a hatóságok miután rálőttek, sikeresen elfogták a támadót – tudta meg az Origo.

A támadót a karján lőtték meg, és élve fogták el. Összesen három késsel támadt és a Le Parisien szerint több rendőrt próbált egyszerre megsebesíteni. A támadás 13:05-kor történt. Az AFP feltűnő gyorsasággal kiadott egy hírt arról, hogy nem terrortámadás történt. Azt nem magyarázták meg, hogy a támadónál miért volt három kés – írja a portál.

Kapcsolódó Cikkek

 • Donald Trump: Hillary megőrült!

  Donald Trump: Hillary megőrült!

  Donald Trump amerikai elnök vasárnap élesen bírálta Hillary Clinton volt külügyminisztert, volt elnökjelöltet azért, mert orosz érdekek szolgálatában állónak nevezett két elnökjelölt-aspiránst.

 • 9 3/4 vágány

  9 3/4 vágány

  Szó szerint elvarázsolták az ausztráliai Harry Potter rajongókat Melbourne-ben, ahol a napokban nyílt meg az ország legnagyobb varázsló üzletháza.

 • Páratlan arany ékszereket találtak

  Páratlan arany ékszereket találtak

  Páratlan arany ékszereket, főző edényeket és más értékes ókori tárgyakat találtak búvárrégészek Lord Elgin Kitera görög szigetnél 1802-ben elsüllyedt hajójának, a Mentornak a roncsában.

 • Nehézfémekkel szennyezett bébiételeket találtak az USA-ban

  Nehézfémekkel szennyezett bébiételeket találtak az USA-ban

  Az Egyesült Államokban megvizsgált bébiételek döntő része ólmot és más nehézfémeket tartalmazott. Healthy Babies Bright Futures (HBBF) által bevizsgált 68 márka 168 bébiételének 95 százaléka volt nehézfémekkel, ólommal, arzénnal, higannyal, vagy kadmiummal szennyezett.