EUR: 356,31 Ft
CHF: 336,29 Ft
2020. március 28., szombat
Gedeon, Johanna

Extra

Egy hetvenéves úr happolta el az utolsó két Backstreet Boys jegyet

A budapesti Backstreet Boys koncertre hamar elfogytak a jegyek, az utolsó párat a Sláger FM nyereményjátékában való helytállással lehetett megszerezni. A legutolsó páros jegyet egy hetvenéves úr kaparintotta meg fanatikus rajongó lányának, akiről utólag kiderült, nem más, mint a híres rádiós, Kiss Orsi, azaz Kisó!

Credit line: Profimedia, Alamy

A ’90-es évek ikonikus fiúbandája visszatérését hatalmas lelkesedés fogadta itthon, az amúgy is jó ideje a nosztalgiavasúton ücsörgő 20-as, 30-as éveiben járó fiatalok körében. A turné budapesti állomására tavaly novemberben, nem épp döccenőmentesen indult a jegyértékesítés, mégis hamar elkapkodták a magyar rajongók az elérhető belépőket. A legutolsó elérhető jegyeket kizárólag a Sláger FM Basszus vagy hélium nevű játékából lehetett megszerezni: a mélyített vagy magasított hangon torzított dalok felismeréséért jártak a páros belépők. Emellett a csatorna a játék győztesei közül kisorsolt két szerencsést, akik párjukkal együtt ún. meet and greet jegyet kaphattak, azaz lehetőségük lesz személyesen is találkozni Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, A.J. Mclean és Kevin Richardson legendás ötösével.


A játékra érthető módon főleg hölgyek jelentkeztek, ezért is volt meglepő, amikor bekapcsolódott hozzánk egy idősebb hangú úr” – magyarázta Abaházi Csaba, a Sláger FM műsorvezetője. – „Hamar kiderült, hogy a betelefonálónk hetvenéves, és a lányának szeretné megnyerni a jegyeket, aki hamisítatlan rajongó: nem csak a dalokat tudta kívülről, hanem a klipek koreográfiáit is, ráadásul a koncert előtti napon volt a születésnapja.” A műsorvezető kicsit kételkedett, hogy egy idősebb ember hogyan fog helytállni a Basszus vagy hélium játékban, de minden kétsége eloszlott, amikor az úr kapásból bemondta a jó választ.

Később, amikor a meglévő győztesek között külön kisorsolták a meet and greet jegyeket, az úr ugyancsak a szerencsések között találta magát. „A teljes stáb odavolt, hogy ő lett az egyik nyertes, mindenkire jó benyomást tett az úr a beszélgetés alatt, nagyon örültünk neki” – mesélte Abaházi Csaba. Amikor felhívta, hogy megossza vele a hírt, kiderült, hogy a férfi lánya nem más, mint a híres rádiós műsorvezető, Kiss Orsolya, Kisó.


Elképesztően boldog voltam, hogy születésnapomra apukám ilyen meglepetéssel készült! Évek óta kihívás, hogy a szüleim mit adjanak születésnapra, elvégre felnőtt nőként nincs szükségem semmire” – ismerte be nevetve Kisó. – „Ez a tökéletes ajándék számomra, hiszen nem akármilyen rajongó vagyok, két hivatásom közül az egyiket, a koreográfusit a Backstreet Boys-nak köszönhetem, ők inspiráltak. Kislányként folyamatosan gyakoroltam a tévé előtt a táncokat, míg végül elvégeztem a Magyar Táncművészeti Főiskolát. Alig várom, hogy személyesen is találkozhassam a srácokkal!

Kapcsolódó Cikkek