2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Eljegyezte szerelme Dancs Annamarit

Dancs Annamari egy éve boldog párkapcsolatban él, szerelme pedig neki és kisfiának is biztos pontot jelent az életben. A színésznő most a Lokálnak bevallotta: néhány hónapja kapott egy gyűrűt a párjától, az esküvőt azonban egyelőre nem tervezik.

fotó: Nász Nikolett

Dancs Annamari a nyáron sem áll meg. A közös családi nyaralás mellett fellépései is akadnak bőven. Az egyik legfontosabb a Budavári Palotakoncerteken lesz, amit idén augusztus 2-án és 3-án is megrendeznek az Oroszlános udvarban.


– Nagy megtiszteltetés, hogy már ötödik alkalommal részt vehetek a rendezvényen, amely az operett műfajának nyári ünnepe. Számomra ez egy hatalmas szakmai elismerés, és ennek megfelelően készülök fel. A munka mellett azért pihenni is szeretnénk a nyáron. A párommal most kezdjük el tervezni a nyaralást, és természetesen a kisfiam is velünk jön majd – kezdte a Budapesti Operettszínház színésznője, aki nagyon örül, hogy a két és fél éves Ádámka és a párja ennyire szeretik egymást.

– Ádám nagyon mozgékony, energikus és kedves kisfiú. Örülök, hogy szerető családban nőhet fel. A párom ugyanis az én életemben és az övében is biztos pontot jelent. Sajátjaként szereti a gyermekemet, és ez számomra a legnagyobb áldás. Amint a kisfiam meglátja a kedvesemet, szalad oda hozzá, és ugrik a nyakába. A viszonyuk nagyon mély és különleges – érzékenyült el Annamari.


A 38 éves édesanya kiegyensúlyozott, sugárzik a boldogságtól. A gyűrűsujján csillogó ékszer is erről árulkodik. – A gyűrűvel karácsonykor lepett meg a szerelmem. Ez nem csupán egy eljegyzési gyűrű, annál sokkal többet jelent, azt, hogy összetartozunk. Esküvőt azonban nem tervezünk, tudjuk, hogy egy kapcsolatot nem a papír vagy a gyermek köt össze. Boldogok vagyunk, és együtt tervezzük az életünket, szeretetben és megértésben.

Másik nőért hagyta el Kerényi

Dancs Annamari több év együttélés után ment hozzá Kerényi Miklós Mátéhoz. Az esküvő után megszületett kisfiuk. Ádám mindössze négy hónapos volt, amikor a színész elhagyta Annamarit egy fiatal kolléganőjéért.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.