2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Extra

Eljegyezte szerelme Dancs Annamarit

Dancs Annamari egy éve boldog párkapcsolatban él, szerelme pedig neki és kisfiának is biztos pontot jelent az életben. A színésznő most a Lokálnak bevallotta: néhány hónapja kapott egy gyűrűt a párjától, az esküvőt azonban egyelőre nem tervezik.

fotó: Nász Nikolett

Dancs Annamari a nyáron sem áll meg. A közös családi nyaralás mellett fellépései is akadnak bőven. Az egyik legfontosabb a Budavári Palotakoncerteken lesz, amit idén augusztus 2-án és 3-án is megrendeznek az Oroszlános udvarban.


– Nagy megtiszteltetés, hogy már ötödik alkalommal részt vehetek a rendezvényen, amely az operett műfajának nyári ünnepe. Számomra ez egy hatalmas szakmai elismerés, és ennek megfelelően készülök fel. A munka mellett azért pihenni is szeretnénk a nyáron. A párommal most kezdjük el tervezni a nyaralást, és természetesen a kisfiam is velünk jön majd – kezdte a Budapesti Operettszínház színésznője, aki nagyon örül, hogy a két és fél éves Ádámka és a párja ennyire szeretik egymást.

– Ádám nagyon mozgékony, energikus és kedves kisfiú. Örülök, hogy szerető családban nőhet fel. A párom ugyanis az én életemben és az övében is biztos pontot jelent. Sajátjaként szereti a gyermekemet, és ez számomra a legnagyobb áldás. Amint a kisfiam meglátja a kedvesemet, szalad oda hozzá, és ugrik a nyakába. A viszonyuk nagyon mély és különleges – érzékenyült el Annamari.


A 38 éves édesanya kiegyensúlyozott, sugárzik a boldogságtól. A gyűrűsujján csillogó ékszer is erről árulkodik. – A gyűrűvel karácsonykor lepett meg a szerelmem. Ez nem csupán egy eljegyzési gyűrű, annál sokkal többet jelent, azt, hogy összetartozunk. Esküvőt azonban nem tervezünk, tudjuk, hogy egy kapcsolatot nem a papír vagy a gyermek köt össze. Boldogok vagyunk, és együtt tervezzük az életünket, szeretetben és megértésben.

Másik nőért hagyta el Kerényi

Dancs Annamari több év együttélés után ment hozzá Kerényi Miklós Mátéhoz. Az esküvő után megszületett kisfiuk. Ádám mindössze négy hónapos volt, amikor a színész elhagyta Annamarit egy fiatal kolléganőjéért.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tartsuk a távolságot!

  Tartsuk a távolságot!

  A kijárási korlátozás legfőbb üzenete, hogy maradjunk otthon. Ha mégis ki kell mennünk –például élelmiszert vásárolni vagy ügyet intézni –, nagyon fontos, hogy tartsunk minimum másfél méteres távolságot.

 • Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

  Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

  Vadonatúj doku-reality indul április 6-tól a TV2 csatornáján #maradjotthon címmel. Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor mellett több híresség és civil is megmutatja a nézőknek, hogy mivel töltik a karantén-időszakot.

 • Üzenet a frontvonalról: Nagyon jólesik, hogy mindenki gondol ránk

  Üzenet a frontvonalról: Nagyon jólesik, hogy mindenki gondol ránk

  A frontvonalban dolgozó hősök azok az orvosok, ápolók és egészségügyi dolgozók, akik nap, mint nap küzdenek a koronavrus-betegséggel fertőzöttek egészségéért, életéért. Jelenleg a Dél-Pesti Centrum kórház, vagyis a Szent László Kórház látja el elsődlegesen a koronavírusos betegeket, az ott dolgozók szakmai felkészültségét, kitartását és áldozatkészségét pedig Dr.