EUR: 323,46 Ft
CHF: 289,74 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Sport

Elképesztő fordulat! Ez a videó mentheti meg Neymar életét

Mint arról korábban beszámoltunk, pár napja kapott szárnyra a hír, miszerint egy nő nemi erőszakkal vádolja Neymart. Az esetről most előkerült egy videó, amely nagyban befolyásolhatja az ügy kimenetelét.

A felvételen látható, ahogy Neymar a hotel ágyán fekszik, vádlója pedig rajta. Igazán meghittek tűnhet az egész, de ami ezután következett, akár meg is mentheti a sztárfocistát egy komolyabb ítélettől. A videón ugyanis nem a focista, hanem a nő kezd el erőszakosan viselkedni, többször is megpofozza Neymart, majd valamit hozzá is vág, ami hallhatóan összetörik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sportfogadás miatt kapott pénzbüntetést Paul Scholes

  Sportfogadás miatt kapott pénzbüntetést Paul Scholes

  A sportfogadási szabályok megsértéséért 8000 fontos (2,9 millió forint) pénzbüntetésre ítélte az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) Paul Scholest, a Manchester United korábbi középpályását, aki elismerte vétkességét.

 • Elengedte a rendőrség Michel Platinit

  Elengedte a rendőrség Michel Platinit

  Szerda hajnalban elhagyta a francia rendőrség Korrupcióellenes Hivatalának épületét Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) korábbi elnöke, akit kedden hallgattak ki a 2022-es, végül Katarnak ítélt világbajnokság helyszínének kijelölése során felmerült korrupció és megvesztegetés gyanúja miatt zajló nyomozás részeként.

 • A bolgár bajnokkal kezd a Fradi

  A bolgár bajnokkal kezd a Fradi

  Tegnap rendezték a 2019-2020-as labdarúgó Bajnokok Ligája szezon selejtezőmérkőzéseinek sorsolását, amelyben a Ferencváros csapata volt érdekelt.