2019. augusztus 23., péntek
Bence

Külföld

Elképesztően veszélyes módon próbált átszökni a határon az illegális migráns – Videó!

Újabb megdöbbentő videófelvétel látott napvilágot: egy feltehetően észak-afrikai bevándorló egy angol gépjármű motorterébe rejtőzve próbált illegálisan az Egyesült Királyságba szökni. A franciaországi Calais-ban történt eset nem egyedi, az érintett busz sofőrje szerint aznap ez volt a harmadik eset, hogy valaki megpróbált elrejtőzni az egyik járműn – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A sofőr, aki neve elhallgatását kérte, a Csalagúton keresztül készült visszatérni Franciaországból Angliába.


A hosszú út előtt ellenőrzést tartottunk, ekkor vettük észre a szempárt, ami a motortérből ránk szegeződött. Valószínűleg alulról mászhatott be oda. Illedelmesen megkértük, hogy jöjjön ki onnan, és mivel mi többen voltunk, így nem ellenkezett”, mondta a The Sun brit napilapnak a turistabusz sofőrje.

A férfi szerint aznap ez volt a harmadik ilyen eset, hogy a buszparkolóban valaki megpróbált fellógni az egyik járműre és illegálisan bejutni az Egyesült Királyság területére. Az észak-franciaországi migránstáborokból még mindig rengetegen próbálnak átszökni Angliába egy jobb élet reményében – tudatja a V4NA.


A portál beszámolója szerint a francia rendőrség június elején kiadott számítása szerint az emberkereskedők idén 540 migránst csempésztek be az Egyesült Királyságba, ami már most meghaladja a 2018-as teljes évre vonatkozó adatot.

A döbbenetes videót az illegális bevándorló kísérletéről ITT tekintheti meg.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek