2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Egyéb Eger

Elkezdődött a fesztiválszezon

Mint minden évben, ezúttal is Eger nyitotta meg a fesztiválszezont a Feszt!Eger rendezvény- és koncertsorozattal. Újra a Bolyki-völgy adott otthont a találkozónak, ahol a hazai könnyűzene legnagyobb alakjai adtak feledhetetlen koncerteket. Többek között fellépett a Quimby, a Halott Pénz, valamint a Ganxsta Zolee és a Kartel.

A fesztiválra érkezők nem csupán az esti koncertek miatt látogattak városunkba, hanem hosszabb időre is itt maradtak – látogatók és előadók egyaránt. Eger városának egyik legkiemeltebb hétvégéje, amikor a Feszt!Eger zajlik, ilyenkor nemcsak a völgy és a szálláshelyek telnek meg vendégekkel, hanem az éttermek, kávézók, borospincék, sőt jó idő esetén a strandok is. Olyannyira, hogy ebben az időszakban még a közeli egerszalóki szállások és gyógyfürdők is telt házzal üzemelnek. A sztárvendégek elmondása alapján mindig nagyon kedves emlékekkel térnek vissza városunkba, az egyik kedvenc fellépőhelyükként tartják számon Egert.


Kapcsolódó Cikkek

  • GasztroSopron Bortúra

    GasztroSopron Bortúra

    GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

  • Légy szíves! Légy színes!

    Légy szíves! Légy színes!

    Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.