2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Külföld

Elon Musk összekeverte a Holdat a Marssal

A SpaceX alapítója a közösségi oldalán osztott meg egy Marsról szóló mémet, valószínűleg azért, mert – mint korábban bejelentette – felgyorsítja Starship űrhajója fejlesztését, amellyel elvileg a Marsra is el lehet jutni.

A probléma csupán az, hogy az erre utaló megosztásban az Occupy Mars (Foglaljuk el a Marsot) feliratú képen a Mars helyett a Hold látszik. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy ez csak egy jól irányzott, szándékos provokáció a követői számára, vagy tényleg simán összetévesztette a bolygót a „vérhold” tavalyi holdfogyatkozáskor készített fotójával.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trump szeptemberben Lengyelországba látogat

  Trump szeptemberben Lengyelországba látogat

  Donald Trump amerikai elnök megerősítette részvételét a második világháború kitörésének 80. évfordulóján rendezendő lengyelországi ünnepségeken – közölte csütörtökön a Wirtualna Polska lengyel hírportálnak adott interjúban Jacek Sasin lengyel kormányfőhelyettes.

 • A migráció további gettósodáshoz vezet

  A migráció további gettósodáshoz vezet

  Hozzájárult a bevándorlás a szegénységi gócpontok felduzzadásához Németországban, állítja a Berlini Tudományos Központ két kutatója által készített tanulmány.

 • Terrortámadásra készülhettek Németországban

  Terrortámadásra készülhettek Németországban

  Feltételezhető terrortámadás előkészülete miatt több lakást átkutattak a rendőrök csütörtök hajnalban, és négy embert előállítottak Észak-Rajna-Vesztfáliában, Németország nyugati részén – jelentette az ARD német közszolgálati televízió.