EUR: 326,04 Ft
CHF: 294,43 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Elvált férfi Hosszú Katinka új szerelme

A Ri­post meg­tudta: akár­csak Ka­tin­ká­nak, Má­té­nak is volt már egy fél­re­si­ke­rült há­zas­sága!

Mint arról mi is beszámoltunk, úgy tűnik ismét rátalált a boldogság az olimpiai bajnok úszóra, akinek a Bors információi szerint a szerelmének édesapja a magyar úszósport ismert edzője.


Katinka május 3-án egy partin ünnepelte a 30. születésnapját, ahol találkozott Mátéval. A Ripost megtudta, itt kezdődött a románc az elvált férfivel, aki régebben úszott és modellként is dolgozott.

„Máté váratlanul feltűnt a szülinapi partin, itt ismerkedtek meg Katkával. Bár a tömeg és a hangos zene miatt ekkor még nem nagyon tudtak beszélgeti, az egyértelmű volt, hogy szimpatikusak egymásnak. Máté is élt már házasságban, egy modell volt a felesége, így állt ő is először a kamerák elé. A házasság végül válással végződött. Katinkával még nagyon friss a kapcsolatuk, de remélem, sokáig fog tartani” – mondta a lapnak Katinka édesapja, Hosszú István, aki még nem találkozott lánya új választottjával, de valószínűleg egy ízletes bajai halászlével várja majd.


További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.

 • Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.