EUR: 323,48 Ft
CHF: 292,11 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Extra

Elvitték a rendőrök Demcsák Zsuzsát! Nagy bajba kerülhet

A Ripost olvasója vette észre, hogy a műsorvezetőt hétfő este rendőrök állítottak félre, majd autójukba ültetve elvitték a helyszínről.

Demcsák Zsuzsa már 2016 májusában is bajba került ittas vezetésért, most újra alkoholos befolyásoltság alatt vezetett és a közlekedési szabályokat is szegett. A Ripost egyik szemfüles olvasója lett figyelmes hétfő este 11 óra körül arra, hogy rendőrök állítottak félre egy autóst, aki a Szentendrei út elején a Raktár utca közelében a buszsávban közlekedett. A kutyát sétáltató szemtanú közelebb lépve látta, amint a rendőrök kérdőre vonják Demcsák Zsuzsát, aki láthatóan furcsán viselkedett.


A műsorvezetőt megszondáztatták, majd beültették a rendőrautóba és elszállították. A Ripost információi szerint nem csak az volt a gond, hogy a műsorvezető megszegte a közlekedés szabályait azzal, hogy a buszsávban haladt. A portál úgy tudja ismét ittasan vezetett.

Demcsák Zsuzsa nagy bajba kerülhet, hiszen 2016 május 2-án a II. kerületben kapták rajta ittas vezetésen egy közúti ellenőrzés során. Akkor két évre vonták be a jogosítványát és 1 millió forintra büntették első fokon, amit másodfokon félmillió forintra mérsékeltek – tudatja a Ripost.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  A népszerű énekes, Horváth Tamás és családja rendszerint magukkal viszik a családi nyaralásokra kedvencüket, Gokut, a bichon frise fajtájú kiskutyát, de ezúttal otthonhagyták a nagymamával, mert olyan helyre utaztak, ahol az átlagosnál nagyobb a szívférgességet okozó szúnyogcsípések előfordulása.

 • Károly herceg találkozott Bonddal

  Károly herceg találkozott Bonddal

  A brit királyi család híresen nagy filmrajongó, Károly herceg pedig imádja James Bond történeteit, ezért a készítők meghívták a Bond 25 forgatására.

 • Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Tavasszal életmentő szívműtétet kellett végrehajtani Mick Jaggeren. A 75 éves zenésznek koncertejeit is le kellett mondania, az operáció után pedig egy hosszas rehabilitáción esett át.