2020. július 16., csütörtök
Valter

Egyéb Veszprém

Ezrek fogadták a BL-ezüstérmes Telekom Veszprém játékosait

A Veszprém Aréna előtt köszöntötték a szurkolók a kölni Final4-ról hazatérő Telekom Veszprém kézilabdacsapatának tagjait. Az eseményen a színpadon és a közönség soraiban lévők szeméből is kicsordult a könny.

Miután a csapat játékosait, az edzői gárda tagjait, valamint a klub vezetését is a színpadra szólították, a megjelenteket Porga Gyula polgármester köszöntötte, aki rövid és lényegre törő beszédében kiemelte, hogy bár az elvesztett BL-döntő mindenkinek fájdalmas, reményre ad okot az a szeretet, amit a szurkolók tanúsítanak a csapat iránt. Továbbá kiemelte: biztos benne, hogy előbb-utóbb sikerül elhódítani a hőn áhított trófeát.


Ezüstéremmel tért haza a Bajnokok Ligája döntőjéről a csapat (fotó: Kovács Bálint)

Ezt követően Szabó János, az Építők Sport Egyesület elnöke, valamint Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója beszélt a közel kétezer szurkoló előtt. Az ünnepség protokolláris részét követően a játékosok kerültek a középpontba, közülük is az az öt kézilabdázó, akik a 2018/2019-es idényt követően elhagyják a  klubot, illetve befejezik pályafutásukat. René Toft Hansen, Imán Dzsamáli, valamint Mikler Roland más csapatban folytatják, Momir Ilic és a csapatkapitány Nagy László hét év után távozik a pályáról, ezzel együtt játékos-pályafutásuk is véget ér. Ugyanakkor mindketten a klub kötelékében maradnak, Ilic edzőként folytatja, Nagy pedig a sportigazgatói posztot fogja betölteni.

A szurkolók óriási szeretettel búcsúztatták a távozó játékosokat (fotó: Kovács Bálint)

Az összegyűlt tömeg a veszprémi szurkolókhoz méltóan percekig skandálta a távozók neveit, valamint a már megszokott „Hajrá, Veszprém! Ti vagytok a legnagyobbak!” rigmust. A csapatköszöntő végét és a megható pillanatokat követően a Follow The Flow koncertjével folytatódott az ünnepség, az Aréna előtt.


Kapcsolódó Cikkek

 • Ezt a strandot kár lenne kihagyni!

  Ezt a strandot kár lenne kihagyni!

  A szemnek is élmény, de ott lenni az igazi. A nyár legnagyobb vizes szenzációja a nem egészen egy hónapja átadott debreceni, Aquaticum strand.

 • Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése

  Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése

  Elkészült a Nemzeti Konzultáció honlapjának akadálymentesítése, így a kitöltése minden magyar polgár számára biztosított – közölte Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, a Magyarország Kormányának hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videóban.

 • Részleges látogatási tilalom

  Részleges látogatási tilalom

  A betegek védelmében, óvatosságból részleges látogatási tilalmat rendelt el, a súlyos állapotú betegeket kezelő intenzív részlegeken és a nagy forgalmú Sürgősségi Osztályon.

 • Bódog-idők jönnek Kispesten

  Bódog-idők jönnek Kispesten

  A Magyar Kupa győztes Honvéd labdarúgói augusztusban az Európa Liga selejtezőit kiemeltként kezdhetik. Újra piros-feketébe öltözik Baráth Botond és Zsótér Donát is, akiket a tavaly a Kisvárdát az NB I-ben tartó Bódog Tamás készíti fel az új idényre.