EUR: 326,62 Ft
CHF: 294,37 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Extra

Facebookon hívta randira Zsidró Tamás Dobó Katát

Dobó Kata és Zsidró Tamás szerelme 2016 nyarán egy balatoni vitorláson kezdődött, kapcsolatuk pedig azóta is töretlen. A mesterfodrász és a nála 11 évvel fiatalabb gyönyörű színésznő ekkor már évtizedek óta ismerte egymást, korábban viszont egyikük sem gondolta volna, hogy komolyabb is lehet köztük.

Néhány héttel ezelőtt újraindult Ábel Anita nagy sikerű talkshowja, a Nő Comment, amelyben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfi vendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A legfrissebb epizódban Dobó Kata, Zsidró Tamás, Gryllus Dorka, Kiss Orsolya és Bódi Margó beszélgetett többek közt arról, hogy vajon a férfinek vagy a nőnek kell kezdeményeznie egy kapcsolatban.


“Szerintem egy pasinak kell kezdeményeznie” – kezdte Zsidró Tamás. “Én úgy adtam meg a kezdőrúgást, hogy ráírtam Facebookon. Bejelöltem, sokáig nem jött semmi. Már nem tudom mit írtam, valami olyasmit, hogy barátkozzunk. Később jött egy válasz, akkor én elkezdtem nyomni a gombot, kitaláltam, hogy menjünk el valahova. Nem úgy volt, hogy rögtön a hálószoba… volt egy folyamata. Először elvittem Balatonra, de az volt a furcsa, hogy noha nők között nőttem fel, és sokat vagyok nők között, nagyon zavarban voltam, pedig ismertük egymást korábbról. (…) Régen találkoztunk, szerettem volna beszélgetni, emlékszem aznap meg sem fogtam a kezét ” – számolt be a Dobó Katával való megismerkedéséről a mesterfodrász.

“Nem szívleltük egymást anno húsz évvel ezelőtt, nem voltunk egymás kedvencei, másképp láttuk a dolgokat” – szólt közbe Kata. –Bennem volt ez a húsz évvel ezelőtti emlék, nem tudtam, hogy az úton miről fogunk beszélgetni, azért mentem el, mert egy kedves ember vagyok. Annyira készült, hozott piknikkosarat, elment hajnalban vásárolni, megjött elém a paripával. (…)Nekem az nagyon imponál, ha valaki tehetséges, a szakmájában kiemelkedő, egy igazi alfahím – mondta a színésznő, aki szerint azért is alakult jól Tamással a szerelmük, mert nem egyik kapcsolatból estek a másikba, hanem tiszta fejjel, higgadtan vágtak bele valami újba.


Fotó: Cser Dániel)

“Ő is egyedül volt egy évig, és én is. Kimostuk magunkból, nem rögtön következett egy komoly kapcsolat. Ha nincs ez az egy-egy év, akkor mi nem maradunk együtt” – szögezte le Kata.

Később Ábel Anita arról faggatta a szerelmeseket, hogy miképp lehet lezárni egy évtizedeken át tartó kapcsolatot, és hogy honnan tudjuk, hogy ki az igazi.

“Ez azért nehéz kérdés, mert az ember mindig úgy megy bele egy kapcsolatba, hogy mindenkinek felajánlja, hogy ő lesz az igazi. Én megpróbáltam lezárni a régit, nem szabad arra gondolni, hogy milyen volt az előző. (…) Tiszta lappal kell kezdeni. (…)Amikor elváltam, akkor lefogytam húsz kilót. Abból most visszajött egy csomó, mert a nyugodtság hizlal. (…)A válásom előtt nem nagyon főztem, de nem akartam az a pizzarendelős apuka lenni, a gyerekek miatt kezdtem el főzni” –tette hozzá Tamás.

A talkshow teljes adását vasárnap 17 és 22 órakor láthatják a nézők a Spektrum Home-on.

Kapcsolódó cikkek:
Dobó Kata és Zsidró Tamás: Testvérként szeretik egymást a gyerekeik
Dobó Kata jó viszonyt ápol exeivel
Feszélyezte a hírnév Dobó Katát
Keserédesre sikerült Dobó Kata filmbemutatója
Dobó Kata: Jó kis családdá kovácsolódtunk össze
Dobó Kata és Zsidró Tamás: Próbára teszi a kapcsolatunkat az időhiány
Dobó Kata sokat ordítozott kislánya miatt
Minden ami EXTRa

Kapcsolódó Cikkek

  • Rekordszámú jelölés a Trónok harcára

    Rekordszámú jelölés a Trónok harcára

    Rekordszámú, 32 jelölést kapott a legrangosabb amerikai televíziós elismerésre, az Emmy-díjra a Trónok harca című sorozat nyolcadik évada, gyártója, az HBO 137 jelöléssel jóval megelőzte a 117 jelölést kapott Netflixet.

  • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

    Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

    Az egykori álompár 2016-ban döntött a válás mellett, azóta pedig folyamatosan veszekedtek. Angelina kezdetben meg akarta tiltani Bradnek, hogy láthassa a gyerekeket, a bíróságon azonban a közös felügyelet mellett döntöttek.