EUR: 323,48 Ft
CHF: 292,11 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Belföld

Fidesz: Karácsony Gergely ne sumákoljon a parkolási szerződések ügyében!

A Fidesz budapesti szóvivője felszólította Karácsony Gergely (Párbeszéd) zuglói polgármestert, ne “sumákoljon” a kerületi parkolási botrányban, fedje fel a parkolási szerződést előkészítő jegyző eltávolításának körülményeit.

Zsigmond Barna Pál keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a zuglói parkolási botrány ahelyett, hogy megoldódna, “egyre zavarosabbá válik”, a XIV. kerületieknek napi egymillió forint veszteséget okoznak “a botrányos szerződések”. Karácsony Gergely polgármester pedig alkalmatlan arra, hogy rendet tegyen – jelentette ki.


Hozzátette: valószínűleg Karácsony Gergely is tudhatta, hogy “baj lesz”, a szerződésekből, erre utal az, hogy nem sokkal a szerződéskötés után “kirúgta” a jegyzőt. Arra kíváncsiak, pontosan miért “rúgta ki” a jegyzőt, ennek van-e köze a botrányos szerződésekhez, kapott-e lelépési pénzt és ha igen, mennyit a jegyző és aláírattak-e vele titoktartási szerződést – sorolta a Fidesz budapesti szóvivője.

Karácsony Gergely “ne sumákoljon, fedje fel a jegyző eltávolításának körülményeit”, és tegye ingyenessé a parkolást, “amíg egy új polgármester nem tesz rendet” – fogalmazott a kormánypárti politikus.


További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyarország egyik fő gazdasági potenciálja az agrárium és az élelmiszeripar

  Magyarország egyik fő gazdasági potenciálja az agrárium és az élelmiszeripar

  A mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek külkereskedelme évről évre nagymértékben hozzájárul a nemzetgazdaság pozitív egyenlegéhez, ezért makrogazdasági jelentősége meghatározó – mondta Nagy István agrárminiszter a külgazdasági attasék éves értekezletén, Budapesten az Agrárminisztérium (AM) tájékoztatása szerint.

 • Szijjártó: Észak-Macedónia uniós integrációja európai érdek

  Szijjártó: Észak-Macedónia uniós integrációja európai érdek

  Egész Európa érdeke, hogy Észak-Macedónia és a térség többi országa mihamarabb az Európai Unió tagjává váljon – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Szkopjéban, a Bujar Oszmani észak-macedón miniszterelnök-helyettessel közös sajtótájékoztatóján.

 • A Suzuki már harmadik éve uralja a hazai újautóeladásokat

  A Suzuki már harmadik éve uralja a hazai újautóeladásokat

  A Magyar Suzuki Zrt. immár harmadik éve uralja a hazai újautóeladásokat. A vállalat magabiztos 14,12 százalékos részesedéssel vezeti a hazai autópiacot. 19 292 új Suzuki személyautót regisztráltak tavaly Magyarországon, 27%-kal többet, mint az azt megelőző évben, 58 százalék – 11 127 db – az Esztergomban gyártott közönségkedvenc Vitara volt.