2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Belföld

Fidesz: Karácsony Gergely ne sumákoljon a parkolási szerződések ügyében!

A Fidesz budapesti szóvivője felszólította Karácsony Gergely (Párbeszéd) zuglói polgármestert, ne “sumákoljon” a kerületi parkolási botrányban, fedje fel a parkolási szerződést előkészítő jegyző eltávolításának körülményeit.

Zsigmond Barna Pál keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a zuglói parkolási botrány ahelyett, hogy megoldódna, “egyre zavarosabbá válik”, a XIV. kerületieknek napi egymillió forint veszteséget okoznak “a botrányos szerződések”. Karácsony Gergely polgármester pedig alkalmatlan arra, hogy rendet tegyen – jelentette ki.


Hozzátette: valószínűleg Karácsony Gergely is tudhatta, hogy “baj lesz”, a szerződésekből, erre utal az, hogy nem sokkal a szerződéskötés után “kirúgta” a jegyzőt. Arra kíváncsiak, pontosan miért “rúgta ki” a jegyzőt, ennek van-e köze a botrányos szerződésekhez, kapott-e lelépési pénzt és ha igen, mennyit a jegyző és aláírattak-e vele titoktartási szerződést – sorolta a Fidesz budapesti szóvivője.

Karácsony Gergely “ne sumákoljon, fedje fel a jegyző eltávolításának körülményeit”, és tegye ingyenessé a parkolást, “amíg egy új polgármester nem tesz rendet” – fogalmazott a kormánypárti politikus.


További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek