2019. július 20., szombat
Illés

Belföld

Fidesz: Magyarország azóta erősödik, amióta felismerte a nemzeti összetartozás erejét

Magyarország azóta erősödik, amióta felismerte a nemzeti összetartozás erejét – közölte a Fidesz kedden, a nemzeti összetartozás napján az MTI-vel.

Emlékeztettek: a 2010-ben megalakult Országgyűlés egyik első döntése volt, hogy a nemzeti összetartozás napjává nyilvánította június 4-ét, a trianoni békediktátum aláírásának napját.


“Ezzel szimbolikusan is hátat fordítottunk annak a Gyurcsány-korszaknak, amely nem tekintette a nemzet részének a külhoni magyarokat és gyűlöletkampányt folytatott ellenük” – fogalmaztak a közleményben, megjegyezve, hogy “Gyurcsányék a nemzeti összetartozás napjának bevezetését sem szavazták meg”.

Hangsúlyozták: Magyarország azóta erősödik, amióta felismerte, és a mindennapok részévé tette a nemzeti összetartozás erejét gazdasági, szellemi és minden értelemben.

Az erős nemzeti összetartozásra minden eddiginél nagyobb szükség van, mert a bevándorláspártiak – köztük a Gyurcsány vezette ellenzék – célja a nemzetek Európájának felszámolása, a nemzeti szuverenitás és a nemzeti identitás gyengítése, és egy új kevert népességű Európa létrehozása – magyarázták.

“Mi azonban szeretnénk megőrizni Magyarországot a magyarok országának, minden magyar hazájának, éljenek akár a határon túl, vagy bárhol a világon” – fűzték hozzá a közleményben.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek