EUR: 345,12 Ft
CHF: 319,88 Ft
2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Egyéb Sopron

GasztroSopron Bortúra

GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit az egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.
– A bortúra célja, hogy a minőségi fogyasztókat és borászokat közelebb hozza egymáshoz, valamint élményt nyújtson a soproniaknak és az idelátogatóknak. Szeretnénk a turisták körében is még vonzóbbá tenni városunkat – mesélték a szervezők. – Régóta gondolkodunk azon, hogy valamilyen módon el kellene mozdítani a helyi vendéglátást és idegenforgalmat egy olyan irányba, ami jót tehet az itt tevékenykedőknek! Természetesen ez nem egy bebetonozott zárt közösség. Várjuk mindazokat, akik hasonló szemlélettel és tenni akarással szeretnék ugyancsak jobbá varázsolni a várost a saját területünkön.
A GasztroSopron csapata a jövőben további gasztronómiával kapcsolatos esemény megszervezését tervezi.

GasztroSopron Bortúra
Júnis 15., 14–22 óra
11 helyszín, 22 borász

 

Fotó: GasztroSopron

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.