EUR: 325,95 Ft
CHF: 294,54 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Gömöri András Máté: Sajátomként szeretem Lilla fiait

Gömöri András Máté nyolc hónap alatt készült fel élete első testépítő versenyére. A színészt feleségén kívül két nevelt fia is támogatta, ami Máté számára külön öröm volt, hiszen Zsombort és Bulcsút úgy szereti, mintha a saját gyermekei lennének. 

Gömöri Máté

Gömöri András Máté három kategóriában is győzedelmeskedett élete első testépítő versenyén, az INBA Grand Prix-n májusban. A Budapesti Operettszínház színésze kemény hónapokon van túl, de úgy érzi minden szenvedés megérte.


– Azért jelentkeztem a versenyre, mert kíváncsi voltam, hogy mire vagyok képes. Szeretem feszegetni a határaimat, és mindig keresem az új kihívásokat. Nehéz volt, főleg az utolsó hetek. Ingerültebb voltam, ezt Lilla (Polyák Lilla, Máté felesége – a szerk.) is érzékelte, de nagyon megértő volt velem és végig támogatott. A sok munkának pedig meg is lett az eredménye, három kategóriát is megnyertem – mondta a 26 éves színész, aki egyelőre nem tervezi az újabb versenyzést. Az viszont büszkességgel tölti el, hogy nevelt fiai, a 15 éves Zsombor és a 12 éves Bulcsú is gratulált a kitartásához.

fotó: instagram

– Lehet a jövőben versenyzem még, de most szeretnék a pihenésre koncentrálni, és jókat enni. Alig várom már a közös nyaralást, ahová természetesen a fiúk is velünk jönnek majd. Nagyon jó velük a kapcsolatom, már nem is tudnám elképzelni az életem nélkülük. Sajátomként szeretem őket, és igyekszem példát mutatni nekik. A verseny után meg is jegyezték, hogy mennyire büszkék rám, és példaértékű volt számukra is a kitartásom és az elhívatottságom. Talán ez volt számomra a legnagyobb elismerés és visszaigazolás – tette hozzá Gömöri.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.

 • Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.