2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Extra

Guinness-rekorder lehet a Marvel-rajongó

Egy amerikai Marvel-rajongó akár a Guinness-rekordok könyvébe is bekerülhet, mivel mindenkinél többször, száztízszer látta moziban a stúdió Bosszúállók: Végjáték című új szuperhősfilmjét.

Agustin Alanis, aki napi tíz óra munka után hétköznapokon kétszer nézte meg a Végjátékot, hétfőn Twitter-üzenetben osztotta meg a rekordot. Egy szelfit is mellékelt, amelyen egy jegyszedővel pózol száztizedik mozijegyével. A rajongó Anthony Mitchell rekordját döntötte meg, aki százháromszor nézte meg moziban a sorozat Végtelen háború című filmjét, ami akkor bekerült a Guinness-rekordok könyvébe.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szarvas Andi: Minden előtört belőlem

  Szarvas Andi: Minden előtört belőlem

  Szarvas Andi tavaly nyerte meg a Magyarország Szépét, idén pedig már zsűriként vesz részt a versenyen. A fiatal szépség saját bevallása szerint egyáltalán nem szigorú, mint mondja, őt már egy kis mosollyal is le lehet venni a lábáról.

 • Magyarország Szépe: ők már nyertek

  Magyarország Szépe: ők már nyertek

  Elkezdődött az idei Magyarország Szépe tábor a Balaton partján. A jelöltek több alversenyen is részt vettek, ahol a zsűri díjazta a legjobbakat. Az örömteli pillanatok mellet, négy lánynak búcsúznia kellett a versenytől.

 • Köszönöm, apa!

  Köszönöm, apa!

  Ahogy a május első vasárnapja az édesanyáké, úgy lett júniusban harmadik vasárnapja az édesapáké, ami egyre elterjedtebb szokás világszerte.