2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Belföld

Gyurcsányék megkeserítették a nyugdíjasok életét

Gyurcsányék megkeserítették a nyugdíjasok életét, kormányzásuk alatt a többi között elvettek egy havi nyugdíjat – áll a Fidesz hétfői közleményében.

A kormánypárt arra reagált, hogy Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció (DK) frakciószóvivője hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján pártja nevében arra szólította fel a kormányt, hogy a nyugdíjak kiszámításakor ne csak az inflációt, hanem a bérek változását is vegye figyelembe.


Fidesz kommünikéjében úgy fogalmazott: “azok a Gyurcsányék” beszélnek a nyugdíjról, akik kormányzásuk alatt elvettek egy havi nyugdíjat, hagyták leértékelődni a nyugdíjakat, sorozatos rezsiemelésekkel és megszorításokkal keserítették meg a nyugdíjasok életét.

Leszögezték: a Fidesz kormányzása óta garantált a nyugdíjak értékének megőrzése, minden évben biztosított az inflációkövető nyugdíjemelés. “Sőt a magyar gazdasági növekedésnek köszönhetően nyugdíjprémiumot is tudunk fizetni” – áll a kommünikében.

Kapcsolódó Cikkek

  • Századvég: Az iszlám nem fér össze az EU értékeivel

    Századvég: Az iszlám nem fér össze az EU értékeivel

    Miközben az Európai Unió rögzíti, hogy az EU olyan értékekre épül, amelyek többek között a férfiak és nők közötti egyenlőséget erősítik, az iszlám előretörésének révén a női-férfi egyenjogúság területe komoly kulturális kihívásokkal kerülhet szembe a következő években – állapította meg a Századvég Alapítvány csütörtökön az MTI-hez eljuttatott elemzésében.

  • Hogyan sportoljunk a nyári melegben?

    Hogyan sportoljunk a nyári melegben?

    Noha a kánikula megterheli a szervezetet, az edzés a legforróbb nyári hónapokban is biztonságosan kivitelezhető. Azonban nem árt figyelembe venni néhány tényezőt, amire fokozottan figyelnünk kell ebben az évszakban.