2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Külföld

Hajmeresztő felvétel! Brutális turbulencia egy Bázelbe tartó gépen, többen megsérültek

Miután landolt az ALK Airlines Pristinából Bázelbe tartó járata, utasai közül tíz embert kórházba kellett szállítani egy durva légörvény miatt, amibe valahol Olaszország fölött repülhetett bele a pilóta.

A sokkoló pillanatról egy videófelvétel is készült, amin jól látni, hogy az egyik utas imádkozik, majd a gép olyat rázkódik, hogy az egyik stewardess kis híján a földre kerül, majd az ételes kocsijának tartalma szanaszét szóródik a gép fedélzetén.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trump szeptemberben Lengyelországba látogat

  Trump szeptemberben Lengyelországba látogat

  Donald Trump amerikai elnök megerősítette részvételét a második világháború kitörésének 80. évfordulóján rendezendő lengyelországi ünnepségeken – közölte csütörtökön a Wirtualna Polska lengyel hírportálnak adott interjúban Jacek Sasin lengyel kormányfőhelyettes.

 • A migráció további gettósodáshoz vezet

  A migráció további gettósodáshoz vezet

  Hozzájárult a bevándorlás a szegénységi gócpontok felduzzadásához Németországban, állítja a Berlini Tudományos Központ két kutatója által készített tanulmány.

 • Terrortámadásra készülhettek Németországban

  Terrortámadásra készülhettek Németországban

  Feltételezhető terrortámadás előkészülete miatt több lakást átkutattak a rendőrök csütörtök hajnalban, és négy embert előállítottak Észak-Rajna-Vesztfáliában, Németország nyugati részén – jelentette az ARD német közszolgálati televízió.