EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Program

Hétfőtől újraindul a Balatoni nyár, a Duna TV egyik legsikeresebb műsora

Hétfőtől újra a Balaton partjáról jelentkezik a Duna TV egyik legsikeresebb műsora, a Balatoni nyár. A tíz órától kezdődő műsort Szabó Erika, Rátonyi Kriszta, Forró Bence és Vida Péter vezeti ebben az évben.

Ha nyár, akkor DunaTV. A nézők egyik kedvenc műsora mint minden évben, ezúttal is a Balaton partájról jelentkezik majd hétköznap délelőttönként. Aktuális témák, programajánlók, érdekes vendégek, hosszabb beszélgetések, talán így foglalható össze a Balatoni nyár lényege.


„Nagyon vártam már, hogy elinduljon a műsor, természetesen nagyon készülünk. Biztos vagyok benne, hogy idén is jól fogjuk magunkat érezni, a Balatonnak különleges a hangulata. Bízom benne, hogy a nézők is legalább annyira szeretni fogják a a műsort, mint mi – árulta el Erika, aki Vida Péterrel nyitja majd a szezont.

A hétfőn kezdődő műsor információink szerint tele lesz gyönyörű hölgyekkel, a műsorba ugyanis meghívást kaptak a Magyarország Szépe versenyzői is, így a tervek szerint egyszerre 16 szépség kápráztatja majd el a nézőket a képernyő előtt.

A Balaton Nyár minden délelőtt 10 és 12 óra között várja nézőit a Duna TV-n.

Kapcsolódó Cikkek

 • 20. kisvasúti nap

  20. kisvasúti nap

  2019. július 27-én, szombaton tartják a Kemencei Erdei Múzeumvasút kisvasúti napját, amire a szervezők várják a vasútbarátokat.

 • Meghosszabbítják Az Inkák Aranya kiállítást

  Meghosszabbítják Az Inkák Aranya kiállítást

  A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők 2019. október 13-ig meghosszabbítják Az Inkák Aranya kiállítás nyitva tartását. A letűnt, titokzatos birodalom kincseit bemutató tárlat márciusban nyitotta meg kapuit és eredetileg nyár végéig várta volna a látogatókat a belvárosi Komplexben.

 • Music Fm a LUPÁN

  Music Fm a LUPÁN

  Újra éled az idén év elején megszűnt Music Fm, ha nem is az éterben, de a rádió egykori DJ-i Budapest tengerpartjának legújabb helyszínén, a Takarék Beachen hétvégnte pakolják majd a lemezeket.