EUR: 352,34 Ft
CHF: 330,73 Ft
2020. július 07., kedd
Apollónia

Program

Hétfőtől újraindul a Balatoni nyár, a Duna TV egyik legsikeresebb műsora

Hétfőtől újra a Balaton partjáról jelentkezik a Duna TV egyik legsikeresebb műsora, a Balatoni nyár. A tíz órától kezdődő műsort Szabó Erika, Rátonyi Kriszta, Forró Bence és Vida Péter vezeti ebben az évben.

Ha nyár, akkor DunaTV. A nézők egyik kedvenc műsora mint minden évben, ezúttal is a Balaton partájról jelentkezik majd hétköznap délelőttönként. Aktuális témák, programajánlók, érdekes vendégek, hosszabb beszélgetések, talán így foglalható össze a Balatoni nyár lényege.


„Nagyon vártam már, hogy elinduljon a műsor, természetesen nagyon készülünk. Biztos vagyok benne, hogy idén is jól fogjuk magunkat érezni, a Balatonnak különleges a hangulata. Bízom benne, hogy a nézők is legalább annyira szeretni fogják a a műsort, mint mi – árulta el Erika, aki Vida Péterrel nyitja majd a szezont.

A hétfőn kezdődő műsor információink szerint tele lesz gyönyörű hölgyekkel, a műsorba ugyanis meghívást kaptak a Magyarország Szépe versenyzői is, így a tervek szerint egyszerre 16 szépség kápráztatja majd el a nézőket a képernyő előtt.

A Balaton Nyár minden délelőtt 10 és 12 óra között várja nézőit a Duna TV-n.

Kapcsolódó Cikkek