EUR: 323,55 Ft
CHF: 292,04 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Extra

Hugh Grant: Öregnek és csúnyának tartanak

A kilencvenes években szinte alig volt olyan romantikus film, amelyben ne tűnt volna fel a kor aktuális szépfiúja, Hugh Grant.

Mára azonban csak elvétve láthatjuk egy-egy alkotásban, azonban a színész szerint ennek jó oka van. „Túl öregnek, túl csúnyának és túl kövérnek találnak manapság, ami elszomorító, de legalább új horizont nyílt meg előttem, többé nem nekem kell játszanom az unalmas szépfiúkat. Őszinte leszek: nagyon utáltam magam emiatt. Mintha egy életre beskatulyáztak volna” – nyilatkozta a színész a The Hollywood Reporternek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  A népszerű énekes, Horváth Tamás és családja rendszerint magukkal viszik a családi nyaralásokra kedvencüket, Gokut, a bichon frise fajtájú kiskutyát, de ezúttal otthonhagyták a nagymamával, mert olyan helyre utaztak, ahol az átlagosnál nagyobb a szívférgességet okozó szúnyogcsípések előfordulása.

 • Károly herceg találkozott Bonddal

  Károly herceg találkozott Bonddal

  A brit királyi család híresen nagy filmrajongó, Károly herceg pedig imádja James Bond történeteit, ezért a készítők meghívták a Bond 25 forgatására.

 • Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Tavasszal életmentő szívműtétet kellett végrehajtani Mick Jaggeren. A 75 éves zenésznek koncertejeit is le kellett mondania, az operáció után pedig egy hosszas rehabilitáción esett át.