EUR: 325,80 Ft
CHF: 294,20 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Belföld

Hülyét csinált magából Soros fia

Soros György fia éppen Budapesten panaszkodott arról, hogy elüldözték családi egyetemüket Budapestről. A kijelentés annyira meghökkentő, hogy Kovács Zoltán államtitkár nem is ment el mellette szó nélkül.

– A CEU-t betiltották, s ennek következtében ténylegesen elüldözték Magyarországról… Én már alig várom a napot, amikor Magyarország ismét demokratikus ország lesz. Azonban addig is kitartunk – siránkozott a Soros-egyetem budapesti diplomaátadóján tartott beszédében Alex Soros, a milliárdos spekuláns fia és örököse. Mondanivalója abszurditását jelzi, hogy miközben üldöztetésről beszélt, éppen átadta azokat a diplomákat, amelyek egyébként nem felelnek meg a magyar felsőoktatási törvény előírásainak.


Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Twitteren reagált a Soros-birodalom trónörökösének csúsztatására:

„Ki veszi észre itt az iróniát? Soros fia azt mondja, hogy a magyar kormány betiltotta a CEU-t, és kiutasította az országból. Mondta mindezt – várjunk csak – a CEU diplomaátadóján, Budapesten” – mutatott rá az ellentmondásra a kormánypárti politikus.


Ezek után elmondta, mi áll valójában a Soros-hálózat álhisztériája mögött: „A CEU nem végez felsőfokú képzést az Egyesült Államokban, de amerikai diplomákat ad ki Magyarországon. A Közép-Európai Egyetem pedig ezentúl is ad majd diplomát Magyarországon. Kíváncsi vagyok, hogy Alex S. eljön-e a következő évfolyam diplomaátadására is” – tweetelte Kovács Zoltán.

A Fidesz szerint Soros György célja semmit sem változott, továbbra is Magyarországra akarja kényszeríteni a bevándorlást. Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerint mindehhez a “brüsszeli bürokrácia asszisztál” és továbbra is Soros György tervének a végrehajtásán dolgozik.

Eközben a Soros-egyetem rektora, Mi­chael Ig­na­tieff a német Der Standardban támadta Magyarországot, és a Ripost szerint arról is ábrándozott, hogy esetleg az EU megvonja az uniós támogatásokat Magyarországtól, ám mindez nem következett be.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Századvég: Az iszlám nem fér össze az EU értékeivel

    Századvég: Az iszlám nem fér össze az EU értékeivel

    Miközben az Európai Unió rögzíti, hogy az EU olyan értékekre épül, amelyek többek között a férfiak és nők közötti egyenlőséget erősítik, az iszlám előretörésének révén a női-férfi egyenjogúság területe komoly kulturális kihívásokkal kerülhet szembe a következő években – állapította meg a Századvég Alapítvány csütörtökön az MTI-hez eljuttatott elemzésében.

  • Hogyan sportoljunk a nyári melegben?

    Hogyan sportoljunk a nyári melegben?

    Noha a kánikula megterheli a szervezetet, az edzés a legforróbb nyári hónapokban is biztonságosan kivitelezhető. Azonban nem árt figyelembe venni néhány tényezőt, amire fokozottan figyelnünk kell ebben az évszakban.