2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Egyéb Hódmezővásárhely

Hűtlen kezelés miatt nyomoznak a lakásmutyiban

Gazdasági bűncselekmény történhetett, ezért a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya nyomoz Nagy Ernő (MSZP) hódmezővásárhelyi képviselő lakásbotrányában.

Tanúk meghallgatásával folytatódik a nyomozás a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztályán Hódmezővásárhely legjelentősebb közéleti botrányának ügyében – értesült lapunk. Márki-Zay Péter polgármester szocialista bizalmasa, Nagy Ernő lakásügyében hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomoznak a szomszédos megye egyenruhásai.


A Fidesz szerint Nagy Ernő az időt húzza

 

A város közösségét felkavaró lakásmutyi miatt a vásárhelyi Fidesz tett feljelentést, rámutatván: Márki-Zay áron alul, többszörösen jogszabálysértő módon, a közgyűlést megkerülve játszott át egy Vásárhely főterén található önkormányzati lakást az egyébként a lakásügyi tanácsadó testület elnöki posztját is betöltő (!) kegyeltje, Nagy Ernő lányának. A balhé kirobbanását követően a szocialista politikus ugyan drámai hangon bejelentette, lánya visszalép az ingatlan megvásárlásától, de a helyi Fidesz a napokban közölte: a korábbi színpadias jelenet ellenére az MSZP-s önkormányzati képviselő húzza az időt a korrupciógyanús ügyével kapcsolatban, vagyis még mindig nem adták vissza a lakást a városnak. Megdöbbentőnek nevezik, hogy az ingatlan lassan két éve üresen áll, miközben számtalan helyi fiatal reménytelenül vár önkormányzati lakásra.

A Fidesz szerint ez felveti annak a gyanúját, Nagy Ernő arra játszik, hogy Márk-Zay esetleges őszi győzelme esetén mégis megkapják a Kossuth téri lakást.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.