2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Extra

Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a kilencvenes években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat posztereivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra. A Lokál összeállításából kiderül, mi történt velük azóta, és hogy néznek ki ma.  

Brian Littrell – A Backstreet Boys oszlopos tagja, 18 évesen kezdett zenélni. Sokan nem tudták, de minden egyes koncert alatt az életét kockáztatta a színpadon. Brian ugyanis lyukas szívvel született. A zenész kétszer is lemondta az életmentő operációt, mert túl sok koncertet kellett volna kihagyjon, végül 2006-ban elvégezték a műtétet. Betegágya mellett imádott felesége, Leighanne és fia, Baylee Thomas vigyázott rá. Párjával híresen jó házasságuk van.


Nick Carter – Nick volt a Backstreet Boys szépfiúja, akiért bomlottak a nők. Híres barátnői között volt Paris Hilton és Ashlee Simpson. 2014-ben vette el Lauren Kittet, egy közös fiuk született, Odin, tavaly várták volna második gyermeküket, akit sajnos elveszített a pár. Idén májusban azonban bejelentették, hogy ismét babát várnak. Nicknek korábban súlyos drog- és alkoholproblémái voltak, ám felesége és a terápiák segítségével ma már állítólag tiszta.

Howie Dorough – Howie 2007-ben elvette Leigh Boniello webdizájnert és producert, akitől később egy kisfia született. A pár 2000-ben találkozott először, a közös munka hozta őket össze, és azóta is oda vannak egymásért. Howie egyébként mindig is zenésznek készült, állítólag már háromévesen imádott énekelni és táncolni.


A. J. McLean – Nyolcévesen kapta első filmszerepét, 1993-ban pedig máris világsztár lett a Backstreet Boysszal. A 2000-es évek elején McLean kitalált magának egy titkos alteregót Johnny No Name-et, így többször fellépett egyedül is. Saját bevallása szerint „másik énje” sokkal vadabb, mint akit a fiúbanda énekeseként megismerhettünk. Feleségét, Rochelle Karidist kétszer vette feleségül, második esküvőjük idén márciusban volt. Két gyermekük van, Ava és Lyric Dean.

Kevin Richardson – Kevin szintén példaértékű életet él, feleségével a táncos-színésznő Kristin Willitsszel a Backstreet Boys megalakulása előtt nem sokkal találkoztak. Hiába a hírnév és a rengeteg rajongó, Kevin hét évvel később elvette szerelmét. Kristin egészségügyi problémái miatt mindkét gyermekükért rengeteget küzdöttek, végül 2007-ben megszületett első fiuk, Mason, majd 2013-ban Maxwell. Kevin egyébként Brian Littrell unokatestvére, akivel remek viszonyt ápolnak.

Még több fotó a csapatról:

Kapcsolódó Cikkek

  • Kimozdult a karanténból II. Erzsébet

    Kimozdult a karanténból II. Erzsébet

    Hosszú idő után először kapták lencsevégre II. Erzsébetet. A brit királynő a koronavírus miatt tíz hétig egyáltalán nem mozdult ki otthonról, ám most, hogy Angliában is enyhültek a kijárási korlátozások, boldogan indult lovagolni.

  • Földi Terit gyászolja a színészvilág

    Földi Terit gyászolja a színészvilág

    86 évesen elhunyt Földi Teri – adta hírül a Vígszínház. A Jászai Mari-díjas színésznő színház és filmszerepei mellett szinkronszínészként is kiemelkedő volt, többször kölcsönözte hangját például Jane Fondának.