EUR: 325,80 Ft
CHF: 294,20 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a kilencvenes években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat posztereivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra. A Lokál összeállításából kiderül, mi történt velük azóta, és hogy néznek ki ma.  

Brian Littrell – A Backstreet Boys oszlopos tagja, 18 évesen kezdett zenélni. Sokan nem tudták, de minden egyes koncert alatt az életét kockáztatta a színpadon. Brian ugyanis lyukas szívvel született. A zenész kétszer is lemondta az életmentő operációt, mert túl sok koncertet kellett volna kihagyjon, végül 2006-ban elvégezték a műtétet. Betegágya mellett imádott felesége, Leighanne és fia, Baylee Thomas vigyázott rá. Párjával híresen jó házasságuk van.


Nick Carter – Nick volt a Backstreet Boys szépfiúja, akiért bomlottak a nők. Híres barátnői között volt Paris Hilton és Ashlee Simpson. 2014-ben vette el Lauren Kittet, egy közös fiuk született, Odin, tavaly várták volna második gyermeküket, akit sajnos elveszített a pár. Idén májusban azonban bejelentették, hogy ismét babát várnak. Nicknek korábban súlyos drog- és alkoholproblémái voltak, ám felesége és a terápiák segítségével ma már állítólag tiszta.

Howie Dorough – Howie 2007-ben elvette Leigh Boniello webdizájnert és producert, akitől később egy kisfia született. A pár 2000-ben találkozott először, a közös munka hozta őket össze, és azóta is oda vannak egymásért. Howie egyébként mindig is zenésznek készült, állítólag már háromévesen imádott énekelni és táncolni.


A. J. McLean – Nyolcévesen kapta első filmszerepét, 1993-ban pedig máris világsztár lett a Backstreet Boysszal. A 2000-es évek elején McLean kitalált magának egy titkos alteregót Johnny No Name-et, így többször fellépett egyedül is. Saját bevallása szerint „másik énje” sokkal vadabb, mint akit a fiúbanda énekeseként megismerhettünk. Feleségét, Rochelle Karidist kétszer vette feleségül, második esküvőjük idén márciusban volt. Két gyermekük van, Ava és Lyric Dean.

Kevin Richardson – Kevin szintén példaértékű életet él, feleségével a táncos-színésznő Kristin Willitsszel a Backstreet Boys megalakulása előtt nem sokkal találkoztak. Hiába a hírnév és a rengeteg rajongó, Kevin hét évvel később elvette szerelmét. Kristin egészségügyi problémái miatt mindkét gyermekükért rengeteget küzdöttek, végül 2007-ben megszületett első fiuk, Mason, majd 2013-ban Maxwell. Kevin egyébként Brian Littrell unokatestvére, akivel remek viszonyt ápolnak.

Még több fotó a csapatról:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.