EUR: 323,63 Ft
CHF: 289,92 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Sport

Ilyen nincs! Rá jár a rúd a brazil sztárfocistára

Elképesztően szerencsétlen időszakon megy keresztül Neymar, a brazil válogatott és a Paris Saint-Germain sztárja.

Pár napja kapott szárnyra a hír, miszerint egy nő nemi erőszakkal vádolja Neymart, az eset állítása szerint idén májusban történt egy párizsi szállodában.


A sértett elmondása szerint az Instagramon ismerkedtek meg, majd Neymar május közepén meghívta Párizsba, ahol egy Gallo nevű ismerősük szervezte meg a randit. Május 15-én a Diadalív közelében lévő egyik szállodában meg is jelent Neymar, aki ittas volt, és kezdettől fogva agresszíven lépett fel, és a nő akarata ellenére kényszerítette őt szexuális együttlétre – írja az Origo.

A brazil válogatottal a június 14-én kezdődő, hazai rendezésű Copa Américára készülő Neymarnak ha ez nem lett volna elég, most egy barátságos meccsen sérülést szenvedett, így ki kell hagynia a fontos tornát.

A brazil szövetség tájékoztatása szerint jobb bokájában szalagsérülést szenvedett, ezért a teljes kontinenstornát kihagyja – számol be az Origo.

A PSG és a válogatott húzóembere láthatóan nagy fájdalmak közepette ment az öltözőbe, ahova két társa támogatta le.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sportfogadás miatt kapott pénzbüntetést Paul Scholes

  Sportfogadás miatt kapott pénzbüntetést Paul Scholes

  A sportfogadási szabályok megsértéséért 8000 fontos (2,9 millió forint) pénzbüntetésre ítélte az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) Paul Scholest, a Manchester United korábbi középpályását, aki elismerte vétkességét.

 • Elengedte a rendőrség Michel Platinit

  Elengedte a rendőrség Michel Platinit

  Szerda hajnalban elhagyta a francia rendőrség Korrupcióellenes Hivatalának épületét Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) korábbi elnöke, akit kedden hallgattak ki a 2022-es, végül Katarnak ítélt világbajnokság helyszínének kijelölése során felmerült korrupció és megvesztegetés gyanúja miatt zajló nyomozás részeként.

 • A bolgár bajnokkal kezd a Fradi

  A bolgár bajnokkal kezd a Fradi

  Tegnap rendezték a 2019-2020-as labdarúgó Bajnokok Ligája szezon selejtezőmérkőzéseinek sorsolását, amelyben a Ferencváros csapata volt érdekelt.