EUR: 325,88 Ft
CHF: 294,25 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Extra

Indul a Balatoni Nyár

Hétfőtől újra a Balaton partjáról jelentkezik a Duna TV egyik legsikeresebb műsora, a Balatoni Nyár. A tíz órától kezdődő műsort ebben az évben Szabó Erika, Rátonyi Kriszta, Forró Bence és Vida Péter vezeti.

Ha nyár, akkor Duna TV. A nézők egyik kedvenc műsora, mint minden évben, ezúttal is a Balaton partjáról jelentkezik hétköznap délelőttönként. Aktuális témák, programajánlók, érdekes vendégek, hosszabb beszélgetések – talán így foglalható össze a Balatoni Nyár lényege.


– Nagyon vártam már, hogy elinduljon a műsor, természetesen nagyon készülünk. Biztos vagyok benne, hogy idén is jól fogjuk magunkat érezni, a Balatonnak különleges a hangulata. Bízom benne, hogy a nézők is legalább annyira szeretni fogják a a műsort, mint mi – árulta el Erika, aki Vida Péterrel nyitja majd a szezont.

A hétfőn kezdődő műsor információink szerint tele lesz gyönyörű hölgyekkel, a műsorba ugyanis a Magyarország Szépe versenyzői is meghívást kaptak, így a tervek szerint egyszerre 16 szépség kápráztatja majd el a nézőket a képernyő előtt.

A Balaton Nyár minden délelőtt 10 és 12 óra között várja nézőit a Duna TV-n.

Fotó: Cser Dániel

Kapcsolódó Cikkek

 • 55 évesen lett bikinimodell

  55 évesen lett bikinimodell

  Az 55 éves Kathy Ja­cobs élete álma vált valóra azzal, hogy a Sports Illustrated leszerződtette fürdőruha-bemutatójára Miamiban.

 • 50 éve hódítottuk meg a Holdat

  50 éve hódítottuk meg a Holdat

  „Kis lépés egy embernek, nagy ugrás az emberiségnek” – mondta Neil Armstrong, amikor 50 évvel ezelőtt a Holdra lépett. Valóban óriási ugrás – az emberiség egyik legnagyszerűbb teljesítménye – volt, hogy elhagytuk a Földet, és nyomot hagyhattunk az égitest felszínén.

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.