EUR: 325,95 Ft
CHF: 294,54 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Indul a Balatoni Nyár

Hétfőtől újra a Balaton partjáról jelentkezik a Duna TV egyik legsikeresebb műsora, a Balatoni Nyár. A tíz órától kezdődő műsort ebben az évben Szabó Erika, Rátonyi Kriszta, Forró Bence és Vida Péter vezeti.

Ha nyár, akkor Duna TV. A nézők egyik kedvenc műsora, mint minden évben, ezúttal is a Balaton partjáról jelentkezik hétköznap délelőttönként. Aktuális témák, programajánlók, érdekes vendégek, hosszabb beszélgetések – talán így foglalható össze a Balatoni Nyár lényege.


– Nagyon vártam már, hogy elinduljon a műsor, természetesen nagyon készülünk. Biztos vagyok benne, hogy idén is jól fogjuk magunkat érezni, a Balatonnak különleges a hangulata. Bízom benne, hogy a nézők is legalább annyira szeretni fogják a a műsort, mint mi – árulta el Erika, aki Vida Péterrel nyitja majd a szezont.

A hétfőn kezdődő műsor információink szerint tele lesz gyönyörű hölgyekkel, a műsorba ugyanis a Magyarország Szépe versenyzői is meghívást kaptak, így a tervek szerint egyszerre 16 szépség kápráztatja majd el a nézőket a képernyő előtt.

A Balaton Nyár minden délelőtt 10 és 12 óra között várja nézőit a Duna TV-n.

Fotó: Cser Dániel

Kapcsolódó Cikkek

 • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.

 • Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.