EUR: 325,88 Ft
CHF: 294,25 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Extra

Itt a vége! Pécsi Ildikó feljelentette unokáját

Már-már úgy tűnt véget ér a színésznő és unokája közötti viszály, azonban most Pécsi Ildikó tehetetlenségében drasztikus lépésre szánta el magát.

A színésznő belátta, csak úgy rakhatja ki végleg Csabikát a budai lakásból, ha a rendőrséghez fordul, és néhány napja be is adta a szükséges papírokat. A vád: magánlaksértés.


Pécsi Ildikó ugyan még május elején elérte, hogy unokája ne juthasson be a lakásba, azonban ez nem ijesztette el az unokát, a bírósági végzés ellenére kétszer visszaköltözött. Pécsi ezek után döntött úgy, hogy nincs mese, feljelentést tesz – írja a Ripost.

“Pécsi Ildikót tájékoztattam arról, hogy ez az egyetlen mód arra, hogy végleg kiköltöztethesse az unokát. Ildikó ezt átgondolta, majd személyesen adta be a feljelentést a rendőrségen. A rendőrség el is indította a magánindítványos eljárást a magánlaksértés ügyében. Innentől kezdve harminc napjuk van, hogy eldöntsék, megindítják-e az eljárást. Érthető, hogy a nagymamának elege van abból, hogy az unokája hülyére veszi” – mondta a Ripostnak a Kossuth-díjas színésznő ügyvédje, dr. Magyar György.


Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • 55 évesen lett bikinimodell

  55 évesen lett bikinimodell

  Az 55 éves Kathy Ja­cobs élete álma vált valóra azzal, hogy a Sports Illustrated leszerződtette fürdőruha-bemutatójára Miamiban.

 • 50 éve hódítottuk meg a Holdat

  50 éve hódítottuk meg a Holdat

  „Kis lépés egy embernek, nagy ugrás az emberiségnek” – mondta Neil Armstrong, amikor 50 évvel ezelőtt a Holdra lépett. Valóban óriási ugrás – az emberiség egyik legnagyszerűbb teljesítménye – volt, hogy elhagytuk a Földet, és nyomot hagyhattunk az égitest felszínén.

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.