EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 08., vasárnap
Mária

Egyéb Hódmezővásárhely

Jön a nyár legnagyobb bulija!

Hatalmas nyári csapatásra készül a Zsüffland! Nyár, napsütés, strand, sport és zene egyesül abban a megabuliban, amelyet június 28. és 30. között tartanak a hódmezővásárhelyi Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszodában.

A Hód-Vízilabda Fesztivál a Zsüffland partisorozat következő nagy dobása. A rendezvény közös összefogásban valósul meg, hiszen a bulik mellett amatőr vízilabdameccsek is lesznek. A megnyitó napját egyébként a retró fémjelzi majd, ugyanis a Kozmix lép színpadra péntek este, majd Náksi Attilával és Mr. Vasovskival idézheti fel a közönség a régi idők emlékeit.


A Punnany Massif nagykoncertet ad

Szombaton a sporté lesz a főszerep, az este folyamán pedig a többszörös olimpiai bajnokokból álló Millennium Masters csapata száll medencébe. Kemény Dénes vezeti a meccset, amelyen a helyi válogatott méri össze tudását az ikonikus bajnokokkal. Nagykoncertet ad a Punnany Massif, végül az AK26, a Yamina, Szecsei, a DJ Lennard csapatja a bitang jó muzsikákat. A programok között strandfoci- és strandröpi-bajnokság is szerepel. A Dumaszínház képviseletében Somogyi András szórja majd a poénokat.

Vasárnap családi napot tartanak, ahol kicsiket és nagyokat egyaránt izgalmas programokkal várnak. A részletekről bővebben a www.promenad.hu-n található információ.

A szervezők ígérik: nem bánja meg, aki a strandra látogat

Rég nem látott buli lesz újra a városban!

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.