EUR: 323,48 Ft
CHF: 290,10 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Sport

Justin Bieber ki akarja ütni Tom Cruise-t

Justin Bieber Twitteren hívta ki egy MMA-mérkőzésre Tom Cruise-t.

„Ki akarom hívni Tom Cruise-t egy ketrecharcmérkőzésre. Tom, ha nem fogadod el ezt a kihívást, akkor elismered, hogy félsz, és sosem tudsz majd együtt élni a döntéseddel” – írta a 25 éves énekes.

Az amerikai színész egyelőre nem válaszolt a kihívásra, de Conor McGegor korábbi világbajnok már közölte, hogy az ő promóciós vállalkozása szívesen megrendezné a nem mindennapi összecsapást. Az interneten egyébként már azt is kiszámolták, hogy a két sztárnak mekkora az ütőtávja: Bieberé 172, míg Cruise-é 165 centiméter.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sportfogadás miatt kapott pénzbüntetést Paul Scholes

  Sportfogadás miatt kapott pénzbüntetést Paul Scholes

  A sportfogadási szabályok megsértéséért 8000 fontos (2,9 millió forint) pénzbüntetésre ítélte az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) Paul Scholest, a Manchester United korábbi középpályását, aki elismerte vétkességét.

 • Elengedte a rendőrség Michel Platinit

  Elengedte a rendőrség Michel Platinit

  Szerda hajnalban elhagyta a francia rendőrség Korrupcióellenes Hivatalának épületét Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) korábbi elnöke, akit kedden hallgattak ki a 2022-es, végül Katarnak ítélt világbajnokság helyszínének kijelölése során felmerült korrupció és megvesztegetés gyanúja miatt zajló nyomozás részeként.

 • A bolgár bajnokkal kezd a Fradi

  A bolgár bajnokkal kezd a Fradi

  Tegnap rendezték a 2019-2020-as labdarúgó Bajnokok Ligája szezon selejtezőmérkőzéseinek sorsolását, amelyben a Ferencváros csapata volt érdekelt.