EUR: 323,48 Ft
CHF: 290,10 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Extra

Felborult a Kowalsky meg a Vega turnébusza az M3-ason

“Brutális borulásunk következményeit láthatjátok az M3 Miskolci kivezetőjének közelében. Csak azért írunk, hogy mindenki megnyugodhasson: a csodával határos módon SENKI NEM SÉRÜLT MEG!!!!!” – így kezdte a zenekar a balesetükről szóló bejegyzésüket közösségi oldalukon. 

A banda kiemelte, hogy nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy a miskolci koncert meg legyen tartva, majd hozzátették, hogy a  balesetet elszenvedők mindannyian jól vannak. Mindez mondhatni csoda az autó állapotát elnézve. Úgy tudni, összesen négyen utaztak a buszban, ami egy durrdefekt miatt irányíthatatlanná vált, megpördült és a tetejére érkezve állt meg a sztrádán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világsztárokkal ünnepel a Rádió 1

  Világsztárokkal ünnepel a Rádió 1

  Születésnapot ünnepel a Rádió 1! Magyarország egyik kedvenc adója újraindulása után gyorsan a fiatal felnőttek legkedveltebb rádiója lett, most világsztárokkal és a legjobb hazai lemezlovasokkal köszönti a hallgatókat.

 • Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

  Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

  Új énekesnővel folytatja tovább az Acoustic Planet, Nagy Brigitta, azaz NÁGI veszi át Zsombok Réka helyét a zenekarban. Az új tag nem teljesen ismeretlen a közönség számára, hiszen a YouTube-on rengetegen követik, és feldolgozásvideói nyolcmillió megtekintés felett járnak.

 • Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

  Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

  Szarvas Andi, a tavaly Miss World Hungary győztese élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben. A vidéki lánynak egyre több felkérése van, ezért szeretne felköltözni a fővárosba, munkát keresni és esetlegesen megtalálni az igazit.