EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 25., vasárnap
Lajos, Patricia

Extra

Felborult a Kowalsky meg a Vega turnébusza az M3-ason

“Brutális borulásunk következményeit láthatjátok az M3 Miskolci kivezetőjének közelében. Csak azért írunk, hogy mindenki megnyugodhasson: a csodával határos módon SENKI NEM SÉRÜLT MEG!!!!!” – így kezdte a zenekar a balesetükről szóló bejegyzésüket közösségi oldalukon. 

A banda kiemelte, hogy nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy a miskolci koncert meg legyen tartva, majd hozzátették, hogy a  balesetet elszenvedők mindannyian jól vannak. Mindez mondhatni csoda az autó állapotát elnézve. Úgy tudni, összesen négyen utaztak a buszban, ami egy durrdefekt miatt irányíthatatlanná vált, megpördült és a tetejére érkezve állt meg a sztrádán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.