2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Károly és Meghan költ a legtöbbet

Jelentősen drágult tavaly a brit monarchia fenntartása, a legtöbbet Károly és Meghan költötte.

A herceg az utazásaira 1, 3 millió fontot (469 millió Ft) szánt, de ezt nem saját célra, mindet a kötelező látogatásai emésztették fel. Meghan esete azonban már más, a sussexi hercegné ugyanis 2,4 millió fontot (866 millió Ft) vert el Harry herceggel közös rezidenciájuk felújítására és kicsinosítására. A hercegné állítólag nem fordított túl nagy gondot arra, hogy spóroljon, luxus ülőgarnitúrát, dizájnerfüggönyöket és a legmodernebb konyhai eszközöket vásároltatott.

Profimedia, Goff Photos

Profimedia, Backgrid USA

Kapcsolódó Cikkek

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.