2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Károly herceg találkozott Bonddal

A brit királyi család híresen nagy filmrajongó, Károly herceg pedig imádja James Bond történeteit, ezért a készítők meghívták a Bond 25 forgatására. A film egy részét a buckinghamshire-i Pinewood stúdiójában veszik fel, ide ugrott be a walesi herceg, akit a jelenlegi 007-es, Daniel Craig vezetett körbe. Károly „M” irodájába is bekukkantott, ahol a karaktert megformáló Ralph Fiennesszel is találkozott. A herceg szemmel láthatóan élvezte a különleges látogatást, és ha igazak a pletykák, a 2020-as londoni premieren is megjelenik.

Fotó: facebook/The Royal Family

Fotó: facebook/The Royal Family

Fotó: facebook/The Royal Family

Kapcsolódó Cikkek

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.

 • Eljegyezte kedvesét Forró Bence

  Eljegyezte kedvesét Forró Bence

  Négy év után eljegyezte kedvesét Forró Bence, a Balatoni nyár műsorvezetője. A tévés Szentpéterváron egy csónakon tette fel a nagy kérdést Flórának, aki gondolkodás nélkül igent mondott.

 • Majdnem lezuhant Miley és családja

  Majdnem lezuhant Miley és családja

  Kis híján életét vesztette Miley Cyrus és családja egy repülőút során – erről az énekesnő nővére, Brandi vallott egy podcast adásban.