EUR: 323,17 Ft
CHF: 288,30 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Belföld

Két embert kórházba vittek a Nyíregyházán kigyulladt üzemcsarnokból

Két embert kórházba vittek a Nyíregyházán csütörtökön kigyulladt üzemcsarnokból. A tüzet eloltották.

Dudás Szilvia Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-nek elmondta, a 600 négyzetméteres üzemcsarnokban bútorgyártásra használt alapanyagok égtek. A lángokat sikerült megfékezni.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek azt mondta: egy nőt és egy férfit füstmérgezés gyanújával vittek kórházba. Mindketten stabil állapotban voltak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosának szabadon bocsátása óta. A világhálót elárasztó méltatlankodó kommentek mellett fenyegetéseket is kapott a házi őrizetbe helyezett férfi.

 • 2020 a nemzeti összetartozás éve lesz

  2020 a nemzeti összetartozás éve lesz

  A nemzeti összetartozás évének nyilvánította az Országgyűlés 2020-at, a nemzetet feldaraboló 1920-as trianoni békeszerződés centenáriumát, ennek értelmében jövőre a kormány itthon és az egész világon támogatja olyan rendezvények, megemlékezések szervezését, amelyek erősítik a magyarság összetartozásának tudatát.

 • Nem volt ittas a Viking ukrán kapitánya

  Nem volt ittas a Viking ukrán kapitánya

  Nem volt ittas, és nem állt kábítószer hatása alatt a dunai hajóbaleset időpontjában a Viking Sigyn ukrán kapitánya – közölte Csécsi Soma, a BRFK szóvivője.