2019. június 26., szerda
János, Pál

Belföld

Ki gondolta volna? Kálmán Olga mégis politikusnak áll

Dobrev Klára rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be a hírt, miszerint a Demokratikus Koalíció Kálmán Olgát indítja a főpolgármesteri címért folytatott küzdelemben.

Kálmán Olga főpolgármesteri ambíciója azért is érdekes, mert a bukott műsorvezető korábban arra a kérdésre, hogy lenne-e politikus a következőt válaszolta: „Az speciel nem. Meg is lepődöm, amikor olyanokat olvasok a sajtóban, hogy Kálmán Olga a főpolgármesterségre tör.”


Kálmán Olga úgy fogalmazott: a DK, Dobrev Klára és az EP-választás eredménye sokat segített neki abban, hogy meghozza ezt a döntést. Többször is hangsúlyozta, a prioritásokkal kapcsolatban a legfontosabb az, hogy “visszaadja Budapestet a budapestieknek”. Ezt egyébként Karácsony Gergely is rendszeresen hangoztatja sajtótájékoztatóin. Kálmán Olga azt is közölte: független jelöltként indul az előválasztáson, a DK biztatására – írja a Magyar Nemzet.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Ötven migránst fogtak Csongrád megyében

  Ötven migránst fogtak Csongrád megyében

  Három csoportban összesen ötven migránst tartóztattak föl a rendőrök szerdára virradóra Csongrád megyében, közülük négy afgán férfit egy szerb embercsempész szállított az M5-ös autópályán – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

 • Manfred Weber továbbra is magának követeli az EB-elnöki tisztségét

  Manfred Weber továbbra is magának követeli az EB-elnöki tisztségét

  Manfred Weber továbbra is fenntartja, hogy az európai parlamenti (EP-) választás eredménye alapján neki mint az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltjének kell megkapnia az Európai Bizottság (EB) elnöki tisztségét, a politikus erről egy vendégkommentárban írt a Die Welt című konzervatív német lap szerdai számában.

 • Fidesz: Gyurcsányék veszélyeztetnék a magyar családok biztonságát

  Fidesz: Gyurcsányék veszélyeztetnék a magyar családok biztonságát

  A jövő évi költségvetést joggal hívják a magyar családok költségvetésének, hiszen minden eddiginél több pénz jut a gyermeket nevelő családokra, Gyurcsányék azonban veszélyeztetnék az ő biztonságukat – mondta Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.