EUR: 323,37 Ft
CHF: 291,50 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Ki lesz a következő Magyarország Szépe?

Alig néhány hét, és új szépségkirálynőt választ az ország. A legszebb húsz lány már készül a táborra, valaki közülük pedig egy éven át birtokolhatja majd a gyönyörű koronát. De vajon mi történt a korábbi győztesekkel?

2014 – Kulcsár Edina
Öt évvel ezelőtt a korona Kulcsár Edina fejére került, aki később a londoni világversenyen is kiemelkedő helyezést ért el, hiszen a dobogó második fokára állhatott fel. Ma már műsorvezetőként, cégtulajdonosként és nem mellesleg édesanyaként tölti a mindennapjait, hisz tavaly megszületett első gyermeke, Medox.


Budapest, 2014. július 20.
Kulcsár Edina, a Magyarország Szépe – Miss World Hungary 2014 győztese a gálaeseten, a közmédia óbudai, Kunigunda úti bázisán 2014. július 20-án.
MTI Fotó: Illyés Tibor

2015 – Kis Daniella
Kis Daniella élete fenekestül felfordult a versenyt követően, hisz a siker mellett egy új szerelem is beköszöntött az életébe. Az after partin ismerkedett meg egy milliomos üzletemberrel, akivel a szerelem végül zátonyra futott. A szépség azóta maga mögött hagyta a rivaldafényt, és csak közösségi oldalán szokott magáról hírt adni.

Kiss Daniella Miss World Hungary szépségverseny afterparty (Fotó: Máté Krisztián)

2016 – Gelencsér Tímea
Gelencsér Timi a győzelem után műsorvezetői babérokra tört, idén év elején pedig a TV2 nagy sikerű sport-realityjében, az Exatlonban bizonyította be, hogy nemcsak gyönyörű, de nagyon kitartó is. A műsornak köszönhetően rengeteg új rajongóra tett szert, az Instagramon több mint 180 ezren követik.


Gelencsér Tímea. A Magyarország Szépe verseny döntősei az MTVA színpadán. 2016.07.17 Budapest. Szépségverseny, szépségkirálynő, szép, királynő, Miss World Hungary Fotó: Csudai Sándor

2017 – Koroknyai Virág
Virág a mai napig imádja a Magyarország Szépét, jóban maradt a szervezőkkel, idén ő a verseny közösségi média riportere. Korábban egy fogászati rendelőben dolgozott koordinátorként, de a napokban munkahelyet váltott, és egy cég marketingeseként dolgozik.

Koroknyai Virág Fotó: Mészáros Diána

2018 – Szarvas Andrea
Tavaly Szarvas Andi állhatott fel a dobogó legfelső fokára, a dicsőség azonban nem szállt a fejébe, megmaradt ugyanannak a szerény, mosolygós lánynak, aki korábban is volt. A szíve továbbra is vésztői, de egy ideje Budapest közelében lakik, hiszen a kötelesség gyakran szólítja a fővárosba.

Szarvas Andrea (Fotó: Máté Krisztián)

Legfontosabb tudnivalók
Az idei döntőt június 23-án közvetíti élőben a Duna Televízió és a Duna World, a győztes képviselheti hazánkat a thaiföldi világversenyen. A műsorvezető Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie lesz, a feladat mindkettejük számára új kihívást jelent.

Top 20
Banicz Noémi, Bukta Lili, Csonka Rebeka, Gaál Tímea, Hegedűs Zoé, Kis Virág, Kiss-Juhász Vivien, Kövesi Zsuzsanna, Lakatos Lilla, Magosi Viktória, Márki Adél, Markóczy Annamária, Márton Fanni, Molnár Kinga, Molnár Orsolya, Nagypál Krisztina, Ollári Barbara, Schneider Réka, Simon Boglárka és Szabó Lilla.

A legszebb húsz lányról tekintse meg galériánkat a lokal.hu oldalon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.