EUR: 325,34 Ft
CHF: 293,41 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Kiderült! Ezért megy tönkre Ganxsta kapcsolata

A rapper a már tőle megszokott stílusban és őszinteséggel árulta el, mi lehet az oka, hogy befuccsolnak a kapcsolatai. Ganxsta Zolee a Blikknek mesélt a lányával való kapcsolatáról is.

– Én vagyok az apja, neki ezt dobta a gép, nekem meg őt, így kell elfogadjuk egymást. Mindenki kérdezi, hogy megváltozott-e az életem, amióta apuka lettem. Egyáltalán nem, egyedül a fontossági sorrend lett más. Nem az az első, hogy a cimborákkal szétb****uk magunkat. Először elvégzem a feladataimat, hogy Zozinak mindene meglegyen, és ne származzon hátránya abból, hogy az apja olyan, amilyen. Utána viszont szétb***om magam a cimborákkal – mondta a Blikknek nevetve a zenész, aki jócskán kiveszi a részét lánya életéből. Édesanyjával, Mónikával régóta külön élnek, két évvel ezelőtt pedig hivatalosan is elváltak. Zoé kedden, csütörtökön és vasárnap az apukájánál alszik, de mindennap találkoznak, mivel Zolee megy érte a suliba. Nincs titkuk egymás előtt, ha Zolee szerelmes, arról gyermeke is tud – mondta a lapnak az énekes.


– Aki arra érdemes, azt bemutatom neki, a mostanit például elég hamar. Zoéban biztos mindig van féltékenység, neki az anyja az első számú nő, ami természetes dolog, de azt is meg kell értenie, hogy anya és apa már nincsenek úgy szerelemben. A legjobb barátságban vagyunk a mai napig, de már más a kapcsolat, nekem viszont ugyanúgy vannak szükségleteim, hál’ istennek, így 53 évesen is egészséges fiúcska vagyok, nagyon jól működik minden.

A zenész két éve alkot egy párt mostani szerelmével, bár nem tagadja, vannak döccenők a kapcsolatban.


– Erről csak én tehetek, ez nyilvánvaló, hol elmegy, hol visszajön. A szerelemben sosem voltam túl ügyes, amit lehet, elb.szok – vallotta be őszintén a Blikknek a rapper.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.

 • Eljegyezte kedvesét Forró Bence

  Eljegyezte kedvesét Forró Bence

  Négy év után eljegyezte kedvesét Forró Bence, a Balatoni nyár műsorvezetője. A tévés Szentpéterváron egy csónakon tette fel a nagy kérdést Flórának, aki gondolkodás nélkül igent mondott.

 • Majdnem lezuhant Miley és családja

  Majdnem lezuhant Miley és családja

  Kis híján életét vesztette Miley Cyrus és családja egy repülőút során – erről az énekesnő nővére, Brandi vallott egy podcast adásban.